€ 0,-
Winkelwagen
Deze pagina is door 1057 bezoekers bekeken

Cisco Meraki netwerkoplossingen

Cisco Meraki is de manier om uw bedrijf veilig te houden voor bedreigingen van buitenaf. Met de producten van Meraki maken al uw werknemers, of ze nou op kantoor, thuis of op de weg zitten, gemakkelijk contact met het bedrijfsnetwerk zonder dat dit risico’s loopt op virussen, inbraken of andere digitale bedreigingen.

Cisco Meraki is een makkelijke en overzichtelijke manier om uw kantoor veilig te houden voor digitale bedreigingen. Door een aantal hardware tussenpunten in uw bedrijf te installeren en via de gemakkelijke cloud managed software heeft u totale controle over de IT in uw bedrijf.

Wat is Meraki?

Meraki, of Cisco Meraki, is de digitale beveiliging voor het MKB. Van kleine tot middelgrote kantoren, Meraki zorgt ervoor dat uw apparaten en bestanden altijd veilig zijn door alle digitale interactie al bij het moment van connectie te controleren. Dit doet de hardware door het gebruik van access points, switches en firewalls.

Hoe kan Meraki mij helpen?

In het huidige digitale landschap zijn er veel bedreigingen bijgekomen. Tijdens online werkzaamheden loop je het risico slachtoffer te worden van malware en virussen. Via e-mail kunt u phishing software binnenkrijgen. Niet alle apps zijn even betrouwbaar en hebben zwakke plekken in de software. Meraki helpt u bij het beschermen tegen al deze factoren.

Op het moment dat een computer toegang vraagt tot het internet controleert een Meraki access point of dit apparaat veilig is. Indien er een virus, malware, phishing software of andere bedreiging wordt gevonden op het apparaat wordt de toegang direct ontzegd. Wordt de toegang toegekend, dan blijven de firewalls van Meraki altijd alert op mogelijke bedreigingen in e-mails en online. Ook als uw personeel thuis of op een externe locatie zit te werken. Deze instellingen en wie wanneer en waar toegang heeft kunt u allemaal zelf gemakkelijk bijhouden via het Cloud managed network van Cisco Meraki. Dit is zo overzichtelijk dat het bovendien niet nodig is om hier apart experts voor in te huren, waardoor Meraki u op de korte termijn niet alleen veiliger laat werken. Op de lange termijn bespaart het u kosten doordat u alles zelf in de hand houdt, en er minder kans is op datalekken of tijdverlies door beveiligingsproblemen.

Enkele situaties waarin Meraki jou kan helpen:

  • Veel werknemers werken thuis vanaf netwerken die u niet kan controleren. Met de Meraki firewall kunt u voorkomen dat bij gebruik van een VPN of shared Cloud-omgeving er toch datalekken ontstaan.
  • U heeft uw huidige magazijn uitgerust met wifi access points, maar er komt een magazijn bij. Met extra Cisco Meraki switches breidt u het draadloze netwerk probleemloos uit.
  • U werkt verdeeld over kantoor, thuis en remote locaties. Het risico bestaat dat uw laptop op zo’n externe locatie of via een ander netwerk per ongeluk in contact is gekomen met malware, phishing software of een virus. Wanneer u weer contact maakt met het Meraki access point om toegang te krijgen tot het netwerk in uw bedrijf, wordt het geïnfecteerde apparaat direct tegengehouden.
  • Uw bedrijf breidt uit en u wilt meer werkplekken maken. Met Cisco Meraki switches voorziet u alle pc's van een gemakkelijk te beheren netwerk- en internetverbinding.
  • U wilt uw bedrijf naar andere panden uitbreiden, of hebt werknemers die vanuit het buitenland contact met uw netwerk moeten maken. Met Cisco Meraki trekt u uw netwerk zonder moeite door naar deze locaties. Het beheer gaat nog steeds via uw Meraki Dashboard.

Versimpelen van security

De netwerkoplossingen van Meraki beschermen uw netwerk en alle verbonden apparaten. Vanaf het moment dat informatie via de access points binnenkomt wordt er gecontroleerd of websites en andere kanalen veilig zijn. Zo niet, dan worden virussen en andere inbraak-software al direct tegen gehouden. Daarnaast worden ook geïnfecteerde apparaten tegengehouden. Het grootste voordeel van Meraki is het onderhoudsgemak. Alle access points, switches, firewalls en IP-camera's van Meraki zijn voorzien van plug-and-play software, het wordt bij aansluiten direct geïmplementeerd in uw netwerk. En na het installeren van de benodigde hardware is het onderhoud en de uitvoer allemaal verzameld in het overzichtelijke Meraki Dashboard. Hierdoor hoeft u niet iemand apart in te huren voor het beheer van uw IT, en het veilig houden van uw bedrijf.

  • Snelle plug-en-play installatie, ook zonder verregaande kennis van netwerkinfrastructuren
  • Gebruiksvriendelijk beheer vanuit de cloud, ook op afstand
  • Uiterst schaalbare oplossing, zodat u probleemloos van 1 naar 10.000+ apparaten groeit
  • Weinig support nodig door de intuïtieve werking van het Cisco Meraki Dashboard
  • Minder IT-personeel nodig, dankzij eenvoudige installatie, configuratie en beheer

Cisco Meraki licenties

Voor ieder hardware product van Cisco Meraki dient u een Meraki licentie aan te schaffen. Met een licentie van Cisco Meraki zorgt u ervoor dat u uw devices kunt beheren via de cloud. Zonder licentie is dit niet mogelijk. Naast dit beheer via het Meraki Dashboard, geeft uw licentie recht op 24/7 support en geautomatiseerde firmware updates, zodat uwhardware altijd up-to-date is.

Advies van Dustin: Cisco Premier Partner

Bekijk de onderstaande video's voor meer uitleg. Ben je overtuigd van Cisco Meraki? U vindt ons assortiment onderaan deze pagina en op onze Cisco shop. Heeft u nog vragen? We adviseren u graag over de apparatuur, licenties en service. Neem via live chat, telefoon of e-mail contact op met onze Cisco specialisten.

Youtube

About Cisco Meraki

Toegevoegd: 4 september 2018 om 19:59:13
Van: Cisco Meraki
Bekeken: 62735

Cisco Meraki – how to use the dashboa...

Toegevoegd: 3 juli 2017 om 10:12:44
Van: Cisco BeLux
Bekeken: 23873

Sorteren:
Weergave
Sorteren