€0.00
Winkelwagen
Trier:
Reproduction
Trier

Les modems vendus plus vus

Achetez votre modem en ligne

Modems maken data van computers in het netwerk geschikt om via internet te transporteren. Zonder modem is internet ontvangen onmogelijk. Een modem is iets anders dan een router. Meestal zit er een modem in een router ingebouwd, maar niet altijd. Er zijn verschillende soorten modems. Denk aan ethernet modems, fax modems en mobiele modems. Dustin heeft een uitgebreid assortiment modems van merken als US Robotics, Sitecom en D-Link. Welk modem koopt u?

Welke soorten modems zijn er?

Er zijn ethernet modems voor verschillende soorten internetverbindingen: adsl, vdsl en glasvezel. Let daarom bij het kiezen van een modem op het modemtype. Faxmodems bestaan ook nog, al worden ze niet veel meer gebruikt. Hiermee kunt u de computer als fax gebruiken en faxberichten versturen. 4G-modems, of mobiel internet modems, worden steeds vaker gebruikt. Deze modems komen voor in de vorm van een USB-stick en als los draadloos apparaatje. Het 4G-modem zet een internetverbinding op via 3G of 4G en deelt deze met uw laptop. Zo kunt u ook werken op plaatsen zonder internetverbinding.

Ervaringen van anderen

Mensen lezen graag de ervaring van anderen voordat ze een modem kopen. Daarom vragen wij onze klanten om een (korte) recensie over het product te schrijven. Hierin staan zaken als gebruiksgemak, prijs-kwaliteitverhouding en de algemene indruk. Deze handige beoordelingen vindt u terug op de productpagina's.

Advies van Dustin

Heeft u hulp nodig bij het vinden van een geschikt model of heeft u vragen over een specifiek product? Onze specialisten adviseren u graag bij het kopen van een modem. Neem contact met ons op via de contactopties in beeld, zoals onze chatfunctie.

Lire plus

Les modems les plus vus

Draytek Vigor160 Modem - Wit
Draytek Vigor160 Modem - Wit
Draytek Vigor160. Kleur van het product: Wit. Maximale overdrachtssnelheid van gegevens: 300 Mbit/s. Routing protocols: RIP-1,RIP-2. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: HTTPS,IPSec,SSH. DC voltage input: 12 V
Draytek Vigor160 Modem - Wit
111,- hors TVA
Message quand en stock
Date prévue de l'action Délai de livraison inconnu