€ 0,-
Winkelwagen

Boost uw cafetariaplan met IT-apparaten van Dustin

Nieuwsbericht bijgewerkt op 12/27/2022 in de categorie Diensten & Oplossingen

Heeft uw organisatie recent een cafetariaplan opgezet maar zit u verveeld met een administratieve en logistieke rompslomp? Vermijd extra werkdruk bij uw HR en IT-afdeling en kies voor Dustin als IT-partner. Houd het als werkgever eenvoudig en laat uw medewerkers genieten van de nieuwste technologie zonder extra kosten.

Dustin à la carte

Op de competitieve arbeidsmarkt van vandaag is het belangrijk om een aantrekkelijke werkgever te zijn en te blijven. Zowel huidige als nieuwe medewerkers hechten tegenwoordig veel belang aan extralegale voordelen. Wees slim en kies voor een flexibel loonpakket waarbij u en uw medewerkers voordeel uit halen. Met Dustin als trouwe IT-partner kan u een breed gamma aan hoogwaardige apparaten van topmerken aanbieden. Medewerkers hebben de keuze uit smartphones, tablets, laptops, smartwatches en meer.

Uit onderzoek blijkt dat een smartphone een van de populairste voordelen is bij een loonpakket!

360° dienstverlening

Naast het uitgebreide aanbod hoogwaardige apparaten bieden wij ook een volledige dienstverlening aan. Wij nemen de administratieve werkdruk bij uw HR-team weg door te fungeren als one stop shop voor onze klanten. Als toonaangevende IT-partner geven wij professioneel advies over de hardware keuze in uw loonpakket, garanderen we punctuele leveringen, uitmuntende reparaties en of inruilacties en een vakkundige helpdesk support die elke werkdag voor u klaar staat. Zo ontlasten wij de werkdruk bij uw HR en IT-afdeling.

Klassiek loonpakket VS flexibel loonpakket

De kostprijs voor een werkgever voor een brutoloon van €1.000 is gemiddeld €1.280 voor een bediende. Daar zal de werknemer slechts €460 aan over houden. Maar als u een cafetariaplan integreert, dan wordt de €1.000 bruto volledig benut door de werknemer terwijl u geen extra loonkosten betaalt .

alt-tekst

Alle voordelen op een rij:

✔ Employer branding aanzienlijk verhogen
✔ Werkdruk bij uw HR en IT-afdeling wegnemen
✔ Uitgebreid assortiment aan producten en diensten op maat van uw behoeftes
✔ Levering bij uw medewerker thuis
✔ Een vast aanspreekpunt voor al uw vragen

Wilt u meer informatie over het cafetariaplan? Neem vrijblijvend contact op met onze experts of download onze brochure.