€ 0,-
Winkelwagen

Uw inspiratie wordt overal ondersteund met een Intel® Evo™ laptop

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Een langere batterijduur en meer interne kracht. Met de laptops van Intel® Evo™ heeft u toegang tot de nieuwste generatie Intel processoren en grafische platformen. En met de verder geupgrade hardware heeft u een laptop tot uw beschikking die u moeiteloos de hele dag bij houdt. Bekijk deze nieuwe laptops nu bij Dustin.

U doet meer dan ooit tevoren, en dat moet uw laptop dus ook kunnen. De nieuwste generatie Intel® Evo™ laptops zijn in staat om uw werkzaamheden overal moeiteloos bij te houden, door een upgrade in hardware die u meer processorkracht en een langere levensduur geeft. En dat allemaal in een lichte behuizing waardoor u zuiniger en mobieler bent dan ooit tevoren.

Ideaal voor onderweg

De Intel® Evo™ laptops met 13de generatie Intel® Core™ i5 en i7 processoren en krachtige Intel Iris Xe Graphics grafische kaarten zijn voorbereid op werken onderweg. Deze laptops voorzien u van de mogelijkheid overal ongelimiteerd te werken door de ondersteuning van Thunderbolt 4 en Wifi 6/6E aansluitingen voor een razendsnelle respons, data overdracht en nog sneller en stabielere verbinding. Bovendien zijn ze licht van gewicht en hebben ze een batterij die extra lang meegaat waardoor u praktisch de hele dag op locatie kan werken zelfs als u uw lader thuis bent vergeten.

Communiceer als een pro

Iedereen wil gezien en gehoord worden op een kwalitatieve manier tijdens een meeting met collega’s of klanten. De Intel® Evo™ laptops beschikken daarom over ruisonderdrukking, achtergrondvervaging en gezichtsframing zodat u ongestoord en kwalitatief meetings kan bijwonen. En tijdens het samenwerken hoeft u niet in te leveren op prestaties of levensduur van de batterij.

Youtube

Introducing 13th Gen Intel Core Proce...

Toegevoegd: 3 januari 2023 om 15:29:55
Van: Intel
Bekeken: 54366