€ 0,-
Winkelwagen

StarTech.com Micro-met rechts haakse connectors M/M 2m USB kabel - Zwart

Code produit: USB2AUB2RA2M

10,- hors TVA
12,10 TVA comprise
Recupel € 0,06
En stock (33)
Livraison:
1 werkdag

Partagez votre avis afin d'aider nos autres clients à faire le meilleur choix.

Catégorie: USB-kabels
  • Aansluiting 1 usb a
  • Aansluiting 2 micro-usb b

Informations

Description du produit

StarTech.com Micro-met rechts haakse connectors M/M 2m USB kabel - Zwart caractéristiques

StarTech.com Micro-USB kabel met rechts haakse connectors 2m M/M USB A naar Micro B kabel

StarTech.com Micro-USB kabel met rechts haakse connectors M/M 2m, 2 m, USB A, Micro-USB B, USB 2.0, Mannelijk/Mannelijk, Zwart

Deze Micro-USB kabel heeft twee rechtshoekige connectors waarmee u moeilijk bereikbare poorten kunt aansluiten en ook kabel- en poortbeschadiging kunt voorkomen. De kabel is ideaal voor het opladen van uw mobiele apparaten in een auto of voor de aansluiting op randapparaten die moeilijk met een rechte connector kunnen worden aangesloten.

Maak verbinding met moeilijk bereikbare poorten Met de rechtshoekige connectors kunt u verbinding maken met poorten die anders niet of moeilijk bereikbaar kunnen zijn. Perfect voor het opladen van in de auto bevestigde, mobiele apparaten of voor het aansluiten van uw draagbare harde schijf of ander Micro-USB 2.0 apparaat op uw computer, geheel volgens uw installatiebehoeften.

De hoekige connectors voorkomen dat de kabel in vreemde hoeken wordt gebogen of te sterk wordt belast bij het maken van een verbinding. Het biedt een meer natuurlijke vorm op de aansluitpunten, waardoor onnodige belasting en beschadiging van de kabel en poorten worden vermeden.

Synchroniseer en laad uw USB 2.0 mobiele apparaten op Laad uw USB 2.0 Micro B-telefoons en -tablets op met vol oplaadvermogen, zonder de oplaadtijd te verhogen, zelfs op een afstand van 2 meter van uw lader.

Deze lange kabel lost afstandsbeperkingen op en zorgt ervoor dat u aangesloten blijft zelfs als u aantekeningen maakt in een vergaderruimte, e-mails controleert in een hotelkamer of leest in een café.

Maak gemakkelijk verbinding met uw mobiele apparaten De kabel heeft een dunne, maar robuuste connector, zodat u uw telefoon of tablet kunt aansluiten zonder de beschermhoes te moeten verwijderen. Bovendien kunt u dankzij de rechtshoekige Micro-USB connector sms-en, werken of games spelen op uw mobiele apparaat, zelfs tijdens het opladen, zonder dat de kabel in de weg zit.

De USB2AUB2RA2M 2 meter lange kabel wordt gedekt door de levenslange garantie van StarTech.com, voor gegarandeerde betrouwbaarheid.

Garantie
  • Lifetime