€ 0,-
Winkelwagen

Upgrade uw tablet met de inruilpromotie van Zebra

Nieuwsbericht bijgewerkt op 3/8/2024 in de categorie Hardware

Klaar voor een totaal nieuwe workflow? Zeg uw oude tablet vaarwel en geniet van geavanceerde efficiëntie met de exclusieve inruilpromo van Zebra. Grijp snel de kans om uw verouderde tablet of apparaat van Zebra of derden in te ruilen en ontdek een wereld vol mogelijkheden met onze ET4x-, L10- of ET8x-tablets.

Waarom genoegen nemen met minder als u het hoogtepunt van productiviteit kunt ervaren?
Dit kunt u verwachten als u overstapt:

Betere prestaties:

Profiteer van de naadloze bediening en ongeëvenaarde snelheid van onze nieuwste tabletmodellen, ontworpen om uw workflow naar nieuwe hoogten te tillen.

Geoptimaliseerde efficiëntie:

Geen onnodige vertragingen en knelpunten meer. Onze tablets zijn ontworpen om uw taken te stroomlijnen, zodat u meer gedaan krijgt in minder tijd.

Uitstekende beveiliging:

Bescherm uw waardevolle gegevens met geavanceerde beveiligingsfuncties, voor gemoedsrust in een steeds digitalere wereld.


Maar er is meer. Als teken van waardering voor uw keuze van Zebra bieden verheugt het ons u een exclusieve korting van 30% aan te bieden wanneer u uw oude apparaat inruilt. 30% korting om uw reis naar een unieke productiviteit te starten.

Denk eraan, tijd is van essentieel belang. Deze aanbieding is slechts gedurende een beperkte periode geldig. Mis deze kans niet om uw technologie te upgraden en uw manier van werken volledig te veranderen.

Klaar om de slimme keuze te maken? Zet de eerste stap naar een betere, efficiëntere toekomst door vandaag nog uw oude tablet in te ruilen.

Vraag meer info over deze trade-up bij onze account managers.

Contacteer ons