€ 0,-
Winkelwagen

Acer, opgericht in 1976, is nu een van ’s werelds top ICT bedrijven en is vertegenwoordigd in meer dan 160 landen. We focussen ons op de toekomst en op een wereld waarin hardware, software en services zullen samensmelten om nieuwe mogelijkheden te creëren voor consumenten en bedrijven. Ongeacht uw behoefte heeft Acer het perfecte model voor u.

Advies van de Acer expert

Dustin heeft alle kennis in huis om u deskundig te adviseren. Wilt u weten welke Acer laptops het meest geschikt zijn voor zakelijk gebruik? Of welke beamer u het beste kunt gebruiken voor bedrijfspresentaties? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Screens simulated, subject to change; Apps sold separately, availability may vary.


...

Vero

Acer wil in 2035 enkel groene energie gebruiken bij het produceren van devices. Om deze belofte kracht bij te zetten heeft Acer de Vero-lijn geïntroduceerd. Deze lijn is ontworpen en geproduceerd met het milieu in het achterhoofd en bestaat uit producten die voor grote delen bestaan uit PCR-plastics (Post Consumer Recycled). Bovendien hebben de Notebooks en Chromebooks uit deze lijn normale schroeven zodat ze eenvoudig te upgraden zijn mocht dit nodig zijn om de levensduur van deze devices te verlengen. Goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Bekijk alle producten
...

ChromeOS devices

Op Chrome gebaseerde ChromeOS devices vertegenwoordigen een nieuw soort apparaten, die perfect zijn voor de huidige internetgerichte werkomgevingen. Alle documenten van uw organisatie worden veilig opgeslagen in de cloud waarin delen met de juiste personen gemakkelijk is. Op ChromeOS is er tot op heden nog geen enkele ransomware aanval bekend. Door het uitgebreide assortiment van Acer Chromebooks is er altijd een goede optie voor u.

Support gegevens
Support gegevens Acer

CATEGORIEËN Acer