€ 0,-
Winkelwagen

Dustin is een Lenovo Platinum Plus partner. De Lenovo Partner levels zijn gebaseerd op twee criteria: product certificering en jaarlijkse omzet doelstellingen. De beste en nieuwste Lenovo laptops, tablets en desktop pc's koopt u eenvoudig online in de Lenovo shop van Dustin. Van ThinkPad tot ThinkCentre en van docking station tot andere handige bijpassende accessoires: u vindt het in ons assortiment.

Professionele Lenovo laptops, pc's, workstations, monitoren en Chromebooks

Lenovo heeft op zakelijk gebied veel te bieden. De parels uit de Lenovo serie zijn de: ThinkPad laptops, ThinkCentre PC's, ThinkStation workstations, ThinkVision monitoren en Chromebooks.

Infrastructure Solutions Group

Lenovo Infrastructure Solutions Group (ISG) is een leverancier van slimme infrastructuuroplossingen voor organisaties van elke omvang. De technologie en inzichten van Lenovo vormen de kracht van het data-centered hart van de slimmere detailhandel, slimmere productie, slimmere steden, slimmere gezondheidszorg, slimmere financiën en meer. Via edge- en cloudcomputing, analyses en artificial intelligence en Infrastructure-As-a-Service via TruScale levert Lenovo slimmere technologie voor iedereen. Zij zijn de enige datacenterprovider met een end-to-end productie. Lenovo beschikt over de volledige toeleveringsketen voor alles wat we ontwikkelen, zodat ze een wereldwijd ongeëvenaard niveau van beveiliging en naadloosheid kunnen bieden.

Advies van de Lenovo expert

Als expert adviseren wij u graag op het gebied van Lenovo producten. Wilt u weten wat Lenovo voor uw bedrijf kan betekenen? Heeft u vragen over de vele verschillende Lenovo producten? De Lenovo experts van Dustin staan voor u klaar. Neem contact met ons op via de contactopties rechts in beeld of chat met onze medewerkers.

Support gegevens
Support gegevens Lenovo

CATEGORIEËN Lenovo