€ 0,-
Winkelwagen
Deze pagina is door 1421 bezoekers bekeken

Apple huur en lease

Dustin biedt flexibiliteit, of u nu kortlopend wilt huren of juist een complete As a Service oplossing wenst. Wij maken een oplossing op maat voor u!

Flex IT Rent
Tijdelijk hardware nodig? Huur tegen de laagste prijs! Heeft u een beurs, evenement, presentatie of een andere situatie, waarbij het nodig is om tijdelijk extra ICT-capaciteit te hebben? Dan is huren voordeliger. Met één telefoontje naar Dustin heeft u de volgende dag nog de apparatuur in huis die u nodig heeft. Zolang u wilt. En met de laagste prijsgarantie!

Hardware As a Service
Gebruik de nieuwste Apple apparatuur zonder investering! Wij bieden u een slimme oplossing om op een betaalbare manier te werken met de nieuwste Apple hardware, tegen transparante voorwaarden en met een vrije keuze in modellen en contracten.

Voor de complete ontzorging wordt er naar al uw wensen gekeken. Zo kunnen de devices in DEP opgenomen worden en vervolgens de serienummers gekoppeld worden aan uw medewerkers. U kunt uw Hardware as a Service pakket volledig samenstellen met accessoires, aanvullende diensten, zoals een uitgebreide CMDB registratie, of met een 24/7 SWAP service.

De voordelen op een rij:

  • Scherpe tarieven
  • Geen investering nodig
  • U bepaalt zelf de contractperiode
  • Diensten, zoals MDM en DEP, mogelijk

Heeft u nood aan meer diensten en aanvullende software producten? Apple Financial Services maakt het mogelijk om over te stappen naar de nieuwste hardware en beste dienstverlening.

Onze Apple specialisten staan voor u klaar

Dustin biedt nog meer zakelijke Apple oplossingen. Wilt u liever direct contact? Neem dan contact op met ons team van specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en zijn bereikbaar van 09:00 - 17:30 op het telefoonnummer 016 - 796 200 of via apple@centralpoint.be.Apple specialisten