€ 0,-
Winkelwagen
Deze pagina is door 1415 bezoekers bekeken

Deel uw ervaring. Schrijf een beoordeling!

Deel uw mening met anderen!

Dustin biedt u de mogelijkheid om uw productervaringen te delen met anderen en om productervaringen van anderen te lezen voordat u over gaat tot aanschaf van een product. De productreviews geven u een beeld van hoe andere gebruikers het product ervaren, het zijn dus “echte” gebruikers reviews, geen marketingverhalen of teksten vanuit een fabrikant.

Ook uw mening delen?

Op elke productpagina vind u bovenaan de totale score van het product (aangegeven op een schaal van 5) en het aantal beoordelingen, of als er nog geen beoordeling is de tekst: “Wees de eerste die een beoordeling schrijft“

Als u de beoordelingen van een ander wilt lezen klikt u op “Lees alle … beoordelingen” , als u zelf een beoordeling wilt schrijven klikt u op “Schrijf een beoordeling” en vervolgens vult u alle relevante velden in. U kunt zelf foto’s van uzelf met het product plaatsen, of video’s waarin u het product demonstreert aan het publiek wat deze beoordeling zal lezen.

Uw e-mail adres en gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan het plaatsen van de beoordeling, en voor het contact met u opnemen als u het cadeau heeft gewonnen.

Bedankt voor het geven van uw mening!