€ 0,-
Winkelwagen
Deze pagina is door 319 bezoekers bekeken

IT voor de ‘connected school’

De leeromgeving gaat tegenwoordig verder dan enkel het klaslokaal. Met behulp van apps, interactieve digitale boeken en video’s kunnen leerlingen de leerstof op eigen tempo verwerken.

Slimme schoolborden, het Smartschool portaal, laptops en tablets zijn daarom onmisbare tools geworden in de klas. Maar al deze mobiele toestellen en nieuwe applicaties brengen ook een grotere hoeveelheid data met zich mee. Is uw draadloos netwerk klaar om al dat dataverkeer veilig in goede banen te leiden? En kan u controleren tot welke applicaties en content uw leerlingen toegang hebben en zo hun aandacht bij de les te houden?

Cisco Meraki

Meraki is Cisco’s cloud-managed IT oplossing, bestaande uit wireless access points, switches, security toestellen, endpoint management (System Manager) en bewakingscamera’s. De oplossingen van Meraki combineren eenvoud met krachtige functionaliteit en kunnen allemaal centraal gemanaged worden vanaf één veilig en makkelijk te gebruiken dashboard in uw browser.

Ook HPE, Ubiquity, TP-Link en Aerohyve bieden soortgelijke oplossingen aan.

Datacenter oplossingen

Dustin kan u ook ondersteunen met alle onderdelen van uw automatisering. Of het nu gaat om het introduceren van desktop virtualisatie, het optimaliseren van uw back-up strategie of het slimmer managen van uw storage. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u te helpen bij het kiezen van de juiste datacenteroplossing voor uw school.

Neem direct contact met ons op.