€ 0,-
Winkelwagen

Maak vergaderen efficiënt en interactief met CTOUCH touchscreens

Nieuwsbericht bijgewerkt op 9/14/2023 in de categorie Hardware

We zijn het traditionele vergaderen ontgroeid. Steeds meer werknemers ervaren klassieke vergaderingen als langdradig of onproductief. CTOUCH zorgt dat vergaderen weer innovatiever en leuker wordt, door krachtige en multi-inzetbare touchscreens. Transformeer en verbeter uw presentaties en vergaderingen met de CTOUCH oplossingen.

Boeiende en effectieve vergaderingen zijn cruciaal voor de productiviteit en het teamgevoel. Dit kan u waarmaken door uw vergaderruimte te upgraden met touchscreens met verschillende features. Door gebruik te maken van de touchscreens van CTOUCH heeft u meteen toegang tot duurzame en creatieve technologie die uw vergaderruimte veelzijdig maakt.

Ontdek de kracht van touch in een vergaderruimte

De touchscreens van CTOUCH zijn ontworpen om actieve deelname en samenwerking te bevorderen. Uw team kan ideeën delen, brainstormen en gezamenlijk aantekeningen maken, wat vergaderingen boeiender maakt. Veel collaboration tools, zoals Microsoft Teams, Miro en Trello ondersteunen touch. Juist bij stand-up meetings en digitaal scrummen is de toegevoegde waarde van touch hoog.

Met de gebruiksvriendelijke interface kunnen presentaties en vergaderingen gestroomlijnder en efficiënter verlopen. U kunt snel informatie opzoeken, relevante gegevens delen en weloverwogen beslissingen nemen, waardoor u tijd bespaart. Ook kunt u eenvoudig uw gemaakte notities digitaal en veilig delen aan het einde van elke vergadering waardoor er minder kennis verloren zal gaan.

CTOUCH als duurzame oplossing

Niet alleen zijn CTOUCH touchscreens technologisch geavanceerd, ze behoren ook tot de energiezuinigere schermen. Elk CTOUCH scherm heeft een CO2-paspoort, waarmee u op een transparante manier inzicht heeft over de gebruikte materialen en de impact op het milieu. Door papierverbruik te verminderen en energie-efficiënte tools te gebruiken, dragen we samen bij aan een duurzame werkomgeving.

CTOUCH Neo en CTOUCH Canvas

Ontdek het uiterst gebruiksvriendelijke CTOUCH Neo touchscreen en het CTOUCH Canvas touchscreen voor uw hoogwaardige videoconferenties.

Analyseer uw behoeften met onze Dustin experts en boek een vrijblijvende afspraak door te bellen naar 016 - 796 200 of een e-mail te sturen naar sales@dustin.be.

Youtube

CTOUCH Neo - Je weet al hoe het werkt

Toegevoegd: 15 december 2022 om 09:02:02
Van: CTOUCH
Bekeken: 270

De CTOUCH Canvas: ontworpen voor zake...

Toegevoegd: 22 oktober 2021 om 07:28:37
Van: CTOUCH
Bekeken: 111