€ 0,-
Winkelwagen
Deze pagina is door 295 bezoekers bekeken

IT-diensten voor educatie

Dustin biedt alle denkbare diensten rondom hardware aan. Door onze IT-diensten besparen educatieve instellingen naast kosten ook tijd, CO²-uitstoot en zorgen. Het resultaat? Leerkrachten en leerlingen halen het beste uit zichzelf en er is voldoende tijd voor ontwikkeling en leren.

Door de ervaring en de schaalgrootte van onze projectorganisatie zijn wij in staat om zowel kleine als grote projecten snel en efficiënt uit te voeren. Of het nu gaat om onze standaard- of maatwerkdiensten: Dustin zet uw IT centraal en biedt altijd een passende oplossing.

Neem direct contact met ons op voor al uw projecten op maat.

1. Mobiele werkplek

Tegenwoordig is het belangrijk dat leerkrachten en leerlingen altijd en overal toegang hebben tot applicaties en gegevens van de school. Daarom wordt het gebruik van laptops in schoolverband steeds populairder. Dustin heeft diversie diensten die het bestel-, installatie-, uitlever- en garantieproces van deze mobiele devices vergemakkelijken.

1.1. Preparatiediensten mobiele werkplek

Door vooraf de devices te laten prepareren in ons distributiecentrum, kunnen leerkrachten en leerlingen bij ontvangst van hun device onmiddellijk aan het werk. Denk hierbij aan: configuratie, oplaadservice, registratie en verpakken op maat. Dit bespaart hen veel handelingen en tijd.

1.2. Deployment mogelijkheden

Het werken met mobiele devices betekent voor uw school dat er minder inzicht is in het gebruik van applicaties en data door leerkrachten en leerlingen. Ook is het moeilijker om een scheiding te maken tussen gebruik voor school en privégebruik. Mobile Device Management (MDM) maakt de mobiele devices beter beheerbaar Vraag ons naar de mogelijkheden.

1.3. Onsite dienstverlening

Heeft u behoefte aan ondersteuning op locatie? Wij hebben specialisten in dienst die u onder andere ontzorgen bij de uitgifte van devices aan de gebruikers. Ook ondersteunen wij u met het geven van gebruikerstrainingen en adoptieworkshops. Wij kunnen de leerkrachten en de leerlingen trainen in het gebruik van de devices. Klassikaal worden de mogelijkheden van het device, de opstartprocedure en de apps die belangrijk zijn doorgenomen.

2. Vaste werkplek

Ook voor de vaste werkplekken bieden wij verschillende preparatiediensten aan. Om u extra werk uit handen te nemen, installeren wij indien gewenst uw software images of wij voeren BIOS-aanpassingen en een DOA-check uit. Hiermee wint u veel tijd en zijn de devices direct inzetbaar.

3. Datacenter oplossingen

Dustin kan u ook ondersteunen met alle onderdelen van uw automatisering. Of het nu gaat om het introduceren van desktop virtualisatie, het optimaliseren van uw back-up strategie of het slimmer managen van uw storage. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u te helpen bij het kiezen van de juiste datacenteroplossing voor uw school.