€ 0,-
Winkelwagen
Deze pagina is door 1032 bezoekers bekeken

Hardware voor educatie

Dustin is merkonafhankelijk en heeft hierdoor partnerships met vooraanstaande ICT-merken. Hierdoor kunt u genieten van technische ondersteuning en expertise binnen de merken zelf.

Mede dankzij deze partnerships kan Dustin iedere educatieve instelling ontzorgen bij het inzetten van devices van uw geprefereerd merk.

Neem direct contact met ons op voor al uw projecten op maat.

Producten in de kijker

HP Chromebook 11 G8 EE

Deze robuuste laptop is speciaal ontworpen om het actieve student- of scholierenleven te volgen. De HP Chromebook 11 G8 EE is bestand tegen morsen, pogingen om toetsen te verwijderen en zelfs tegen een val van een bureau. De laptop beschikt over een lange accuwerktijd en korte oplaadtijd zodat de leerlingen ononderbroken kunnen doorwerken aan hun taken. Met de Google Play™ Store krijgt u bovendien toegang tot een uitgebreid aanbod aan leerrijke apps en content.

HP ProBook 450 G8 Laptop

De HP ProBook 450 G8 laptop is dankzij zijn modern ontwerp de laptop die past bij de nieuwe manier van werken. Hij is makkelijk mee te nemen door zijn compacte, lichte behuizing met aluminium onderdelen en beschikt over een licht, snel reagerend toetsenbord voor een soepele werking. Daarbij geniet u ook van permanente meerlaagse beveiligingsmogelijkheden met HP Wolf Security.

HP ProBook 450 G8 Laptop

Dankzij de nieuwste Intel-Processor levert de HP Probook 450 G8 Laptop krachtige prestaties terwijl u geniet van een handig en compact ontwerp. Met een lang werkende batterij en high-speed SSD’s presteert hij nog beter. Deze laptop beschikt van een screen-to-bodyratio van 87% en een soepel toetsenbord voor het ongekende souplesse.