€ 0,-
Winkelwagen

Voortaan zullen de professionele audioproducten van Sennheiser op de markt gebracht worden onder de merknaam EPOS | Sennheiser. Hiernaast zal er ook een nieuw EPOS portfolio verschijnen. EPOS staat voor hoogwaardige audio-oplossingen ontworpen voor de professionele markt. De producten van EPOS | Sennheiser zijn verkrijgbaar bij Dustin.

ADAPT. Work your way.

De ADAPT serie staat voor veelzijdige audio-oplossingen die werken op de manier waarop en waar u dat vereist. Zorg voor vlekkeloze professionele gesprekken en verhoog uw concentratie met headsets die actieve noise cancelling en geoptimaliseerde muziekervaringen bieden. ADAPT is speciaal ontwikkeld voor professionals die weg van hun bureau werken, vaak vergaderen of op afstand werken vanuit verschillende locaties.

EXPAND. Seamless collaboration.

De producten uit de EXPAND serie zorgen voor een naadloze samenwerking tussen verschillende werkplekken, locaties en tijdzones. Deze plug-and-play vergaderoplossingen en speakerphones zorgen voor een ongeëvenaarde audio-helderheid.

IMPACT. When talk matters.

De IMPACT serie bestaat uit audio-oplossingen die zorgen voor uitstekende klantenervaringen. Ze staan voor optimaal comfort, eenvoudige gespreksafhandeling en een rijk, natuurlijk geluid. Betrouwbare en intelligente technologieën filteren ongewenste omgevingsgeluiden en verbeteren de geluidskwaliteit en uw efficiëntie. IMPACT is ontwikkeld voor professionals die werken in energieke callcenter- en kantooromgevingen.

CATEGORIEËN EPOS | SENNHEISER