€ 0,-
Winkelwagen

In moderne organisaties gaat alles razendsnel. De HP Elite producten bezitten alle nodige eigenschappen om dit tempo aan te kunnen. Van laptops tot 2-in-1’s en van desktops tot all-in-ones tot zelfs displays - er is altijd een Elite oplossing op maat van uw bedrijf! Wij lichten de meest interessante modellen graag even voor u uit op deze pagina. Bestel uw Elite toestel nu bij Dustin!

HP Elite Dragonfly

De Elite Dragonfly is de lichtste professionele x360 laptop ter wereld, waardoor u hem zo overal mee naartoe neemt. Dankzij de vier veelzijdige gebruiksstanden kunt u uw werk doen, notities maken, informatie delen en ontspannen.

HP Elite x2 G4

De Elite x2 G4 is een 2-in-1 die vervaardigd is met de grootste zorg en volgens de strengste normen. Hij oogt erg verfijnd, zowel in uiterlijk als prestaties. Met de Elite x2 G4 profiteert u tegelijkertijd van de vrijheid van een tablet en van volledige prestaties.

HP EliteBook x360 1040 G6

De superdunne 14-inch EliteBook x360 1040 G6 biedt naast een grote verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden ook verbluffende edge-to-edge beelden. Dit toestel richt zich op mobiele professionals die ook onderweg nood hebben aan uitstekende grafische prestaties.

HP EliteDisplay S14

Met de HP EliteDisplay S14 werkt u overal op twee displays. Het is heel simpel: gebruik de hoes als standaard en verbind uw laptop met het scherm met een USB-C-kabel. Het scherm is zeer licht en dun, waardoor u het zonder al te veel problemen mee in uw laptoptas kunt steken.

Advies van de HP specialist

Dustin is HP Amplify Power Partner. Wij hebben deze status verkregen door onze grote kennis over het HP assortiment en goede service. Heeft u vragen over HP producten? Onze deskundige medewerkers helpen u graag telefonisch, via e-mail of de chatfunctie.

Support gegevens
Support gegevens HP
  • Telefoon: +32 (0)26 200 566
  • Email: hp.services.verkoop@hp.com
  • Website: support website HP
  • Beschikbaarheid: 08:30 - 17:00 (ma-vr)
  • Taal: NL UK FR

CATEGORIEËN HP