€ 0,-
Winkelwagen
Deze pagina is door 452 bezoekers bekeken

Aruba Instant On: zakelijke wifi gemakkelijk gemaakt

Aruba stelt een serie draadloze oplossingen voor, ontworpen om te voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van KMO's. Maak kennis met Aruba Instant On. Dankzij de Aruba Instant On access points implementeer en beheert u eenvoudig en snel een draadloze Wi-Fi 6 oplossing, zelfs zonder technische achtergrond. Ontdek het nu bij Dustin.

Snel, betrouwbaar en veilig

Aruba Instant On is voorzien van de best-in-class beveiligingsmogelijkheden, waaronder compliance met de meest recente authenticatieprotocollen als WPA2/WPA3. Bedrijven kunnen het Instant On-netwerk eenvoudig uitbreiden naar locaties die moeilijk te voorzien zijn van een vaste internetverbinding. De diverse access points zijn voorzien van een beveiligde draadloze verbinding met hoge snelheden. Voor de installatie en het beheer van het netwerk is een simpele mobiele app beschikbaar. Tevens is het mogelijk om Instant On via een cloud-gebaseerde webportal te beheren.

Belangrijkste voordelen

  • Antwoord op de KMO-behoefte aan no-nonsense beveiligde wifi
  • Installatie en het beheer via een mobiele app
  • Beheer ook mogelijk via een cloud-gebaseerd webportal
  • Best-in-class beveiligingsmogelijkheden

Aruba Instant on producten in de kijker

Switch1930 Aruba Instant On 1930 Switch
De Aruba Instant On 1930 Switch series, ontworpen voor kleine en groeiende bedrijven, stelt u in staat om meer te doen. De 1930 switch serie integreert naadloos met bestaande Instant On access points en kan centraal beheerd worden met de Instant On mobiele app.AP22Aruba Instant On AP 22 Indoor Access Points
Aruba Instant On AP 22 Indoor Access Points zijn ontworpen om te voldoen aan de toenemende behoeften van kleine kantoren, scholen, winkels en horeca. Deze Wi-Fi 6 gecertificeerde Acces Points beschikken over een geavanceerde beveiliging en leveren een snelle en draadloze Wi-Fi 6 verbinding op voor meerdere apparaten.Bekijk het volledige HPE Aruba assortiment hieronder en kies de Aruba Instant On access points die het beste bij uw zakelijke wensen passen.