€ 0,-
Winkelwagen

Jabra is een van de grootste internationale producenten van audio- en video-oplossingen. Het van oorsprong Deense bedrijf staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit die in veel kantoren en contactcenters worden gebruikt. Bent u op zoek naar een Jabra headset, speakerphone of video-oplossing? U vindt het complete assortiment op Dustin.

Headsets voor contactcenters

Contactcenter-headsets, zoals de Jabra Engage Serie, Jabra Pro Serie en Jabra Biz Serie, zijn geschikt voor medewerkers die een hele dag gesprekken voeren met klanten en behoefte hebben aan een comfortabele, lichte en duurzame headset met uitstekend geluid. Bovendien beschikken deze headsets over een microfoon met ruisonderdrukking zodat een gesprekspartner geen last heeft van omgevingsgeluiden.

Headsets voor op kantoor

De Jabra Evolve Serie bevat kantoor-headsets voor taakgerichte kenniswerkers die geconcentreerd aan het werk zijn. Deze headsets zijn onder andere voorzien van (passieve of actieve) Noise Cancellation om omgevingsgeluid te elimineren en zo productief aan het werk te kunnen blijven.

Vergaderoplossingen

Maak gebruik van de Jabra Panacast video-oplossing en de Jabra Speak audio-oplossingen om snel en eenvoudig een vergadering op te zetten.

UC-gecertificeerd

De Jabra headsets en speakerphones zijn toekomstbestendig en compatibel met alle softphones en webclients, zoals Microsoft Team, Skype for Business en Zoom. UC-gecertificeerd

Support gegevens
Support gegevens Jabra

CATEGORIEËN Jabra