€ 0,-
Winkelwagen
Sorteren:
Weergave
Sorteren

Best verkochte smartwatches

Online smartwatch kopen

Een nieuwe smartwatch kopen doet u natuurlijk online bij Dustin. Met een ruim assortiment smartwatches van merken als Apple, Samsung en MyKronoz zit er altijd een geschikt model voor u tussen. Vanaf 29,95 betaalt u geen verzendkosten. Dat scheelt!

Wat is een smartwatch?

Smartwatches behoren tot de groep wearables. Het is, zoals de naam eigenlijk al aangeeft, een slim horloge. Het smart horloge staat draadloos in verbinding met uw smartphone. Zodra u gebeld wordt, een bericht ontvangt of social media mentions heeft, krijgt u een notificatie op de display van de smartwatch. Ook kunt u eenvoudig uw agenda afspraken inzien. Handig om te weten: met veel modellen bedient u ook de muziekspeler van uw telefoon, weigert u oproepen of neemt u deze aan. Dit komt van pas bij handsfree bellen. U kunt uw toestel dus vaker in uw tas of zak laten.

Smartwatch voor Android of iPhone?

Hou bij de aanschaf van een smartwatch rekening met uw smartphone. Heeft u een iPhone? Koop dan een smartwatch die met iOS-toestellen overweg kan, zoals een Apple smartwatch. Zoekt u een Android horloge? Dan zijn er meer mogelijkheden. Merken als Samsung en Huawei bieden Android smartwatches aan. Sommige modellen zijn zowel geschikt voor iOS als voor Android. Handig als u in de toekomst overstapt op een ander soort toestel.

Ervaringen van anderen

Mensen lezen graag de ervaring van anderen voordat ze online een smartwatch kopen. Daarom vragen wij onze klanten om een (korte) recensie over hun smart horloge te schrijven. Hierin staan zaken als gebruiksgemak, prijs-kwaliteitverhouding en de algemene indruk. Deze handige beoordelingen vindt u terug op de productpagina's.

Smartwatch online kopen? Dustin geeft advies

Bij ons bestelt u uw nieuwe smartwatch eenvoudig en snel online en bij bestellingen boven 29,95 betaalt u zelfs geen verzendkosten. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikt model of heeft u vragen over een specifiek product? Onze specialisten adviseren u graag bij het kopen van een smartwatch. Neem contact met ons op via de contactopties in beeld.

Lees meer
Laatste nieuws voor Smartwatches
Meer Nieuws

Best bekeken smartwatches

Samsung Galaxy Watch5 Pro Smartwatch Samsung
Samsung Galaxy Watch5 Pro Smartwatch Samsung
  • Band kleur zwart
Samsung Galaxy Watch5 Pro Smartwatch Samsung
332,- excl. btw
Voorraad: 20
Levertijd: 1-2 werkdagen
Apple SE Smartwatch Apple
Apple SE Smartwatch Apple
  • Band kleur grijs
Apple SE Smartwatch Apple
242,- excl. btw
Voorraad: 4
Levertijd: 1 werkdag