€ 0,-
Winkelwagen

iiyama G-Master monitoren

De G-Master monitoren van iiyama geven gamers wat ze nodig hebben om in een fractie van een seconde beslissingen te nemen. Ervaar een vloeiende en nauwkeurige overgang tussen beelden en soepele en trillingvrije graphics tijdens snelle games. Elke monitor biedt bovendien toegang tot vooraf gedefinieerde en aangepaste spelmodi om instellingen snel aan uw eigen voorkeuren aan te passen.

FreeSync

AMD's FreeSync technologie maakt een einde aan een haperende gameplay met vloeiende, artefactvrije prestaties bij vrijwel elke framesnelheid. Wanneer de framesnelheid daalt tijdens het spelen, gaat de refresh rate van de monitor omlaag om synchroon te blijven met de grafische kaart.

Black Tuner

U kunt de helderheid en de donkere tinten aanpassen met de Black Tuner, waardoor ze betere weergaveprestaties bieden in gebieden met schaduw en helpen om de vijand eerder te herkennen.

144Hz

De snelle verversingssnelheid en framerate garanderen een soepele en trillingsvrije grafische weergave zonder blur, met kortere latency en snellere reactietijden voor snelle games. Denk aan First Person Shooters en racespellen. Voor 144 fps-gameplay heeft u een grafische kaart nodig die dual-link 144Hz DVI ondersteunt.