€ 0,-
Winkelwagen

MSI (Micro-Star International) richt zich op het leveren van het beste op IT-gebied. Dit vergt maatwerk en focus op kwaliteit. Deze kwaliteit vindt u onder andere terug bij MSI laptops, all-in-one pc's en moederborden. MSI gebruikt voor al zijn producten de nieuwste technologieën om te voldoen aan de wensen van de veeleisende gebruiker.

MSI Gaming

MSI ontwikkelt veel apparatuur voor gamers. Denk aan MSI gaming laptops, all-in-ones, videokaarten en andere apparatuur uit de gaming serie van het merk. Elk gaming product is ontworpen door de ervaren R&D afdeling van MSI en getest door professionele gamers. Hierdoor weet de Taiwanese fabrikant als geen ander het beste prestatieniveau neer te zetten. Door het toevoegen van unieke features als Steelseries toetsenborden en krachtige NVIDIA GTX-videokaarten heeft MSI zich gepositioneerd als het nummer 1 merk in gaming!

MSI voor zakelijk gebruik

Ook voor een zakelijke gebruiksomgeving heeft MSI veel te bieden. MSI mobile workstations zijn hier een goed voorbeeld van. Deze krachtige zakelijke laptops zijn gemaakt voor zware toepassingen, zoals CAD en grafische software. Bekijk ons uitgebreide assortiment MSI producten voor meer zakelijke computers, all-in-one pc's en componenten.

MSI forum: lees de ervaringen van anderen

Wilt u graag op de hoogte blijven van MSI producten of uw mening erover delen met andere gebruikers? Ga dan naar het MSI forum. Op dit Nederlandstalige forum komen gebruikers die producten van MSI gekocht hebben bijeen. U kunt hier onder andere terecht voor support, nieuws en winacties. Er is een ook een Franstalig forum.

Advies van MSI expert Dustin

Als MSI expert heeft Dustin alle kennis in huis om u deskundig te adviseren. Wilt u weten welke notebooks het meest geschikt zijn voor uw bedrijf? Of welke all-in-one desktop u het beste voor de nieuwste games kunt gebruiken? Onze deskundige medewerkers weten het. Neem via e-mail, live chat of telefonisch contact met ons op. De contactopties staan in beeld. We helpen u graag bij het kopen van MSI producten.

Support gegevens
Support gegevens MSI

Top MSI producten