€ 0,-
Winkelwagen

Acer Chromebook: een complete zakelijke beheeroplossing

Nieuwsbericht bijgewerkt op 5/30/2024 in de categorie Hardware

De Acer Chromebooks zijn ontworpen om te voldoen aan alle behoeften van elk bedrijf. De laptops beschikken over een korte opstarttijd, een robuust ontwerp, sterke beveiliging en een lange batterijduur zodat u de hele dag zonder kabel kan werken. Bestel de Acer Chromebooks nu bij Dustin.

Geavanceerde beveiliging
Acer Chromebooks beschikken over een cloud-native beveiliging. Zo zijn ze beschermd bij verlies en diefstal. Moest uw laptop kwijt raken, kan u het apparaat van op afstand uitschakelen.

Vereenvoudigd workflowbeheer
Met een Chromebook geeft u uw IT-departement toegang tot beleidsregels en overzichtsfuncties om het beheer van uw apparaten te vereenvoudigen. Dit gebeurt vanuit de cloudgebaseerde Google Admin console of een UEM-oplossing van derden.

Zero-touch registratie
Met zero-touch registratie kan uw IT-dienst apparaten van op afstand klaarmaken voor gebruik van zodra de gebruiker verbinding maakt met het internet.

Flexibele toegang
Met een Acer Chromebook kan uw IT-departement op afstand uw apparaten beheren.

De ultieme laptop voor een hogere productiviteit

De Acer Chromebook Plus 514 is een elegante laptop die werd ontworpen om uw productiviteit een boost te geven. Met zijn krachtige prestaties, lange batterijduur en scherpe scherm garandeert hij een naadloze werkervaring, waar u ook bent. Deze laptop is uitgerust met Chrome OS voor snel opstarten en ingebouwde beveiliging en met een comfortabel AZERTY-toetsenbord, en combineert stijl en functionaliteit. Uw perfecte metgezel voor werk en plezier.