€ 0,-
Winkelwagen

Back to work met de krachtige zakelijke laptops van Dell

Nieuwsbericht bijgewerkt op 9/9/2022 in de categorie Hardware

Tijdens de Back to Work dagen geniet u van scherp geprijsde Dell toestellen bij Dustin. Start uw terugkeer naar werk in stijl met deze kwaliteitsvolle laptops voor zakelijk gebruik. Bestel nu uw nieuwe Dell Latitude laptop aan een extra voordelige prijs bij Dustin.

Dell Latitudes: krachtige prestaties in een compact design

De betrouwbare Dell Latitude laptops zijn gemaakt voor werknemers van kleine bedrijven die op zoek zijn naar stijl en mobiliteit. Met deze laptops kunt u uw efficiëntie op het werk verbeteren dankzij de uitstekende specificaties en de vele nuttige functies. Latitude laptops bieden gebruikers de kracht en connectiviteit om de hele dag productief te zijn, waar ze ook zijn. Dit zijn de ideale laptops voor kleine en groeiende bedrijven, voor elk type gebruiker.

Dell Latitude 5520 met Windows 10 Pro

De Dell Latitude 5520 heeft alles wat u nodig heeft als professional, van de krachtige Intel® Core™-processor van de 11e generatie tot de levensechte beelden van de Intel Iris Xe Graphics. Dankzij het compacte design is deze krachtige laptop ideaal voor werken onderweg. De snelle Wi-Fi 6 verbinding en oplaadtijd zorgen ervoor dat u altijd productief bent.

Ontdek de Back to Work Latitude modellen van Dell nu bij Dustin en kies uw professionele laptop aan een scherpe prijs.

Sorteren:
Weergave
Sorteren