€ 0,-
Winkelwagen

Boost uw productiviteit met de serie Galaxy Books en Chromebooks van Samsung

Nieuwsbericht bijgewerkt op 10/3/2022 in de categorie Hardware

Tegenwoordig zijn we in staat om echt overal te werken. Dat is niet alleen een wens van de gebruiker of de organisatie, ook klanten verlangen dat we continu bereikbaar zijn. Daarom breidt Samsung haar zakelijke portfolio uit met laptops en Chromebooks via het Galaxy Book Business-portfolio. Ontdek de modellen nu bij Dustin.

De Galaxy Book Business-laptops en Chromebooks zijn ontwikkeld om medewerkers een premium mobiele ervaring te bieden. Toekomstbestendige hardware en moderne verbindingen staan garant voor een jarenlange gebruiksduur. Dankzij sterke batterijen kunnen de laptops de hele dag ingezet worden. Bovendien zijn de apparaten in de kern al sterk beveiligd dankzij krachtige security op hard- en softwareniveau.

Galaxy Book Business-laptops

Deze Windows-laptops combineren krachtige hardware met toekomstbestendige verbindingen en veel interne opslag. Hiermee halen organisaties veelzijdige en future-proof devices in huis. Er is keuze uit diverse uitvoeringen, met en zonder S Pen. Deze mobiele krachtpatsers zijn geschikt voor bedrijven die dagelijks werken met Microsoft-applicaties en hun IT hebben ingericht rondom de Microsoft-omgeving.

Galaxy Chromebooks

Chromebooks draaien op Chrome OS. Ze zijn ontwikkeld voor organisaties die grotendeels of volledig in de cloud werken, bijvoorbeeld via Google Suite, Microsoft 365 of andere apps die in de Play Store staan. Dat gebruik vereist minder zware hardware dan laptops. De mogelijkheden zijn daardoor wat specifieker, maar het maakt Chromebooks daarentegen energiezuiniger. Het onderwijs is een sector waarin Chromebooks veel toegepast worden.

Wat is het verschil tussen een Galaxy Book en Chromebook?

Galaxy Book Business Galaxy Chromebook
Aanbevolen gebruik Alle kantoortoepassingen, ongeacht de benodigde rekenkracht of capaciteit Internetten en gebruik van (mobiele) apps uit de Google Play Store
Besturingssysteem Windows Chrome OS
Webbrowser Alle browsers mogelijk Google Chrome
Opslag Offline op een schijf of online in de cloud Online (in de cloud)
Apps Nagenoeg alle programma’s, publieke apps én bedrijfseigen apps Internetapplicaties uit de Chrome Web Store en Android-applicaties uit de Google Play Store
Virusbescherming Antivirussoftware nodig Automatisch beveiligd via Google
Batterij Verschilt per model Energiezuinig
Geschikte sectoren Bedrijfsleven, overheden Onderwijs, logistiek, zorg, horeca

Duurzaam en divers

Het volledige portfolio is te omschrijven als stijlvolle en duurzaam ontworpen devices. De modellen zijn in verschillende schermgroottes beschikbaar. Afhankelijk van de wensen en het gebruik kan een geschikt formaat worden gekozen. De 360-modellen kunnen allemaal als tablet ingezet worden, waarbij het gedeelte met toetsenbord volledig omgeklapt kan worden zodat enkel het display met touchfunctionaliteit overblijft. Ontdek nu het volledige Samsung portfolio bij Dustin en kies de laptop die perfect past bij uw noden.

Youtube

Introducing a new way to PC for busin...

Toegevoegd: 5 april 2022 om 13:32:29
Van: Samsung Business USA
Bekeken: 1217

Sorteren:
Weergave
Sorteren