€ 0,-
Winkelwagen

De Klas Heruitgevonden

Nieuwsbericht bijgewerkt op 8/5/2022 in de categorie Hardware

Er is dringend nood aan verandering binnen onze scholen. HP stelt daarom zijn Activity Based Learning-zones voor. Hierbij wordt de klas ingedeeld in 4 leerzones zodat de vaardigheden die kinderen en jongeren nodig zullen hebben, optimaal benut worden. Elke zone kan aangepast worden naarmate de noden van de school. Zo is er in deze klas een denkzone, een ontwerpzone, een creatiezone en een presentatiezone.

Denkzone

Deze zone is speciaal ontwikkeld voor leerlingen om informatie te verzamelen op hun eigen manier en tempo. Deze ruimte is voorzien van een gezellige zithoek, wat tafels en stoelen en focust zich voornamelijk op rust en zelfrectie. De denkzone kan ingericht worden met een boekenkast, ergonomische meubels, digitale tools en een mobiel toestel.

Denkzone

Ontwerpzone

De ontwerpzone is een ruimte waar “samen-werken” centraal staat. Hier kunnen leerlingen werken aan groepswerken, ideeën delen met elkaar en werken aan oefeningen. In de ontwerpzone kan u een groot touchscreen, een mobiele tafel, een printer en/of een all-in-one-pc terugvinden.

Ontwerpzone

Creatiezone

De creatiezone is een zone die ontwikkeld is om producten concreet uit te werken. Leerlingen kunnen hier samen of alleen werken met gespecialiseerde (computer)apparatuur of met hun handen. In deze ruimte ligt de focus op creativiteit, ontwikkeling en creatie. In deze zone is er een groot touchscreen scherm, mobiele stoelen, ergonomische tafels en een krachtig workstation aanwezig.

Creatiezone

Presentatiezone

In de presentatiezone staat communicatie centraal. Er kan leerstof gedeeld worden voor een groep door een leerkracht of leerling. In deze zone kan er onder andere een podium geïnstalleerd worden voor optimale presentatiemogelijkheden en daarbij kan er ook een groot scherm geplaatst worden ter ondersteuning. Naast het groot touchscreen bord zijn er mobiele draaistoelen en digitale communicatietools aanwezig.

Presentatiezone

Lees meer over de klas van de toekomst of neem de virtuele tour.

Contacteer ons

Contacteer onze experten
Ons team van HP experts staat klaar om u te adviseren. Contacteer ons via bovenstaande knop, dan beantwoorden we uw vraag zo snel mogelijk.

Sorteren:
Weergave
Sorteren