€ 0,-
Winkelwagen

Ervaar de krachtige prestaties van de Dell datacenter-oplossingen

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Versimpel uw IT-transformatie met de server-, storage- en netwerkoplossingen van Dell Technologies. Deze veelzijdige mogelijkheden kunnen bovendien volledig aangepast aangepast en en geschaald worden om te voldoen aan uw bedrijfsbehoeften.

De flexibele en schaalbare datacenter oplossingen van Dell Technologies helpen u met het beter ondersteunen en opschalen innoveren van uw bedrijf. Bekijk de mogelijkheden van Dell’s servers, opslagmogelijkheden, netwerk- en infrastructuuroplossingen nu bij Dustin.

Met een datacenter-oplossing van Dell wordt meer geleverd dan enkel een krachtige server. Met de veelzijdige oplossingen in end-to-end opslag, modulaire of converged netwerk infrastructuur, enterprise management systemen, cloud en meer wordt u voorzien van krachtige producten en optimale beveiliging. Hierdoor is uw personeel altijd verzekerd van toegang tot benodigde data terwijl u niet hoeft te vrezen voor mogelijke datalekken of tekort aan resources voor ondersteuning.

Ontdek de kracht van de Dell PowerEdge servers

De Dell PowerEdge servers leveren een veilige infrastructuur, welke diverse workloads en zakelijke doelstellingen ondersteunt. Zo kan uw bedrijf optimaal innoveren, aanpassen en groeien. Bovendien helpt het u om te voldoen aan de eisen rondom digitale transformatie.

Onderdeel van de PowerEdge servers van Dell Technologies, zijn onder andere rackservers en towerservers. Rackservers zijn speciaal ontwikkeld om optimale prestaties en beveiliging te leveren. Deze servers zijn beschikbaar met 1, 2 en 4 sockets die een hoge core-dichtheid leveren. Voor de moderne kantooromgeving biedt Dell Towerservers. Hiermee geniet u van veel vermogen, veelzijdigheid en stille prestaties voor kleine, grote en externe kantoren.

Youtube

Innovate in Real Time with New Dell P...

Toegevoegd: 18 maart 2021 om 13:39:22
Van: Dell
Bekeken: 702623