€ 0,-
Winkelwagen

Gegarandeerd van kwaliteit en duurzaamheid met Belkin

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Met de producten van Belkin bent u gegarandeerd van kwaliteit en duurzaamheid. Belkin zet zich in om plastic gebruik in producten en verpakkingen te verminderen om zo hun eigen en uw ecologische voetafdruk te verminderen. Upgrade uw kantoor nu.

Belkin is al meer dan 35 jaar bekend om zijn baanbrekende technologie en vernieuwingen, en inspireert bedrijven om slimmer te werken, niet harder. En nu zet het merk zich ook in om diens favoriete en meest gebruikte accessoires te voorzien van gerecyclede materialen om te zorgen dat u de kwaliteitsgarantie van Belkin hebt, en tegelijk uw ecologische voetafdruk vermindert.

Zelfde kwaliteit, zelfde design, beter voor de planeet

De producten van Belkin zijn stevig en kwalitatief waardoor u ervan verzekerd kan zijn dat ze lang meegaan en tegen een stootje kunnen. En om tegelijk te werken aan het verminderen van het plastic verbruik worden steeds meer behuizingen van verschillende producten vervaardigd uit Post-Consumer Recycled (PCR) materialen. Dit hergebruikte plastic is gemaakt van plastic producten die zijn afgedankt, opnieuw vervaardigd voor kwaliteitsbehoud en daarna gebruikt voor de meest bekende en populaire producten van Belkin. En zo dragen deze producten bij aan de circulaire economie en levenscycli van verschillende IT-apparatuur. En door dit voort te zetten voor de bekende producten van Belkin wordt er tot 67% minder CO2 uitgestoten voor het maken van deze producten.

Plastic vrije verzendingen

Om u te kunnen garanderen dat uw producten in perfecte staat aankomen levert Belkin deze in stevige, compacte verpakkingen. Maar om het verbruik van plastic te verminderen wordt dit verpakkingsmateriaal vervaardigd van karton en andere recyclebare materialen. Op deze manier weet u dat elke bestelling onbeschadigd aankomt, en werken Belkin en u samen aan minder plastic in omloop.