€ 0,-
Winkelwagen

HP All-in-One printers: ontworpen om tijd te besparen

Nieuwsbericht bijgewerkt op 9/29/2022 in de categorie Hardware

De printer is een essentieel onderdeel van het (thuis)kantoor en moet ten alle tijden betrouwbaar zijn. Dit betekent dat het apparaat lang mee gaat, zuinig is, makkelijk wordt geüpgraded en altijd veilig gebruikt kan worden. Onderstaande selectie printers voldoet aan de belangrijkste vereisten voor zakelijk gebruik. Ontdek het aanbod all-in-one printers van HP nu bij Dustin.

HP OfficeJet Pro 8025e en 9019e: slim, beveiligd en verbonden

De HP OfficeJet Pro serie all-in-one printers zijn volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft voor uw (thuis)kantoor. Bespaar papier en tijd met automatisch dubbelzijdig printen en scannen, en geniet van een handsfree automatische documentinvoer voor 35 pagina’s. Met printsnelheden van 20 tot 22 ppm en betrouwbare verbindingen met HP+ heeft u in no-time uw documenten klaar. Bovendien zijn de OfficeJet Pro printers uitermate geschikt voor uiteenlopende behoeften, waaronder het printen van professionele kleurendocumenten, flyers en brochures.

HP Envy Inspire 7221: de thuisprinter voor alles wat u nodig heeft

Op zoek naar een slimme printer? De HP ENVY Inspire 7221e all-in-one printer is uitermate geschikt voor in uw thuiskantoor of kleine onderneming. Bespaar tijd en papier bij het printen van uw alledaagse en zakelijke documenten met automatisch dubbelzijdig printen. En dankzij de optie tot Instant Ink zit u nooit meer zonder inkt.