€ 0,-
Winkelwagen

HP Care Pack biedt ondersteuning voor uw HP Hardware

Nieuwsbericht bijgewerkt op 9/9/2022 in de categorie Diensten & Oplossingen

Is uw HP apparaat beschermd tegen onverwachte gebeurtenissen? Kies voor een HP Care Pack en ga een stap verder dan uw fabrieksgarantie. Met een persoonlijk HP Care Pack geniet u van verschillende voordelen die echt een meerwaarde bieden aan uw apparaat.

Wat is het?

HP Care pack is een dienst die verlenging van de duur van de beperkte garantie van uw HP apparaat garandeert. Daarbovenop wordt ook de ondersteuning naar een hoger niveau getild en wordt de dekkingsperiode voor uw apparaat verlengd. Afhankelijk van uw apparaat zijn er per pack verschillende voordelen aan gekoppeld. Zo kan u kiezen tussen een dekking binnen de garantie of na de garantie van uw apparaat.

Voordelen

Met een HP Care Pack krijgt u ondersteuning via telefoon en chat. Het maakt niet uit waar u zich bevindt, de deskundigen van HP helpen u vanop afstand en 5 dagen per week met het vaststellen en ondersteunen van het probleem. Als u een defect apparaat heeft, belt u het nummer van HP technische ondersteuning dat in uw contract staat vermeld zodat u vanop afstand verdergelopen kan worden.

Als het om een hardware probleem gaat en een herstelling of vervanging nodig is, komen de technische experts van HP uw apparaat gratis persoonlijk ophalen en repareren met 100% originele HP onderdelen. Dankzij de gratis levering van een prepaid verzendetiket en -doos kan u het product ook snel en makkelijk retourneren. Er zijn bovendien geen verborgen kosten, zelfs niet als het hele apparaat vervangen moet worden.

Kies nu voor een HP Care Pack en geniet van uw HP aankoop zonder zorgen.

Sorteren:
Weergave
Sorteren