€ 0,-
Winkelwagen

iPad Pro. Pro-prestaties.

Nieuwsbericht bijgewerkt op 5/14/2024 in de categorie Hardware

De nieuwe iPad Pro is onmogelijk dun, heeft een Apple M4-chip voor verbluffende prestaties, een baanbrekend Ultra Retina XDR-display, supersnelle wifi 6E(1) en 5G(2). En werkt met essentiële apps als Microsoft 365 en Salesforce. Voeg er een Apple Pencil Pro en Magic Keyboard aan toe en je hebt het ultieme mobiele kantoor voor al je professionele workflows.

Belangrijkste features van de iPad Pro met M3-chip.


13-INCH ULTRA RETINA XDR-DISPLAY — Ultra Retina XDR zorgt voor extreem helder en contrastrijk beeld en natuurgetrouwe kleuren, en bevat geavanceerde technologieën zoals ProMotion, brede kleurweergave (P3) en True Tone. (3) En voor modellen met 1 TB of 2 TB is glas met nanotextuur optioneel verkrijgbaar.

PRESTATIES EN OPSLAG — De tot 10 core CPU in de M4 chip levert topprestaties, terwijl de 10 core GPU supersnelle graphics mogelijk maakt. En de batterij gaat een hele dag mee, zodat iPad Pro ideaal is om je creativiteit de vrije loop te laten. (4) Met tot 2 TB aan opslag kun je vrijwel alles opslaan, van apps tot grote bestanden zoals 4K-video’s. (5)

IPADOS + APPS — Met iPadOS werk je productiever, intuïtiever en flexibeler. Zo kun je meerdere apps tegelijk draaien, met anderen samenwerken in Freeform, en foto’s bewerken en delen. Stage Manager maakt multitasken makkelijk: pas de grootte van apps aan, laat ze elkaar overlappen of gebruik een extern display. Essentiële apps als Safari, Berichten en Keynote staan standaard op iPad Pro, en in de App Store vind je meer dan een miljoen andere apps.

APPLE PENCIL EN MAGIC KEYBOARD VOOR IPAD PRO — Apple Pencil Pro verandert je iPad Pro in een indrukwekkend, veelzijdig canvas en ’s werelds beste device om notities op te maken. Ook Apple Pencil (USB-C) werkt met iPad Pro. Magic Keyboard voor iPad Pro is dun, licht en comfortabel om op te typen, heeft een ingebouwde glazen trackpad met voelbare feedback en beschermt tegelijkertijd je iPad. Accessoires zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

GEAVANCEERDE CAMERA’S — iPad Pro heeft een landscape 12 MP ultragroothoekcamera die Middelpunt ondersteunt voor videobellen en selfies in de Portretmodus. De 12 MP groothoekcamera aan de achterkant met True Tone Flash is heel geschikt om foto’s of 4K-video’s in ProRes te maken. De vier microfoons van studiokwaliteit en vier speakers zorgen voor hoogwaardige audio. Verder maakt de LiDAR-scanner een dieptescan van de ruimte waar je bent, zodat AR-ervaringen nog realistischer worden.

CONNECTIVITEIT — Dankzij wifi 6E kun je snel en draadloos foto’s, documenten en grote videobestanden overzetten. (1) En als er geen wifi in de buurt is, biedt supersnel 5G je de flexibiliteit om op meer plekken online te blijven. (2) Via de USB C connector met ondersteuning voor Thunderbolt/USB 4 kun je onder meer externe displays en drives aansluiten.

ONTGRENDELEN EN BETALEN MET FACE ID — Eén oogopslag is genoeg om je iPad Pro te ontgrendelen, je aankopen te verifiëren, in te loggen bij apps en nog veel meer.

Juridische informatie

Accessoires zijn afzonderlijk verkrijgbaar, onder voorbehoud van verkrijgbaarheid. Compatibiliteit varieert afhankelijk van generatie. Apps zijn verkrijgbaar in de App Store. Verkrijgbaarheid van titels is aan verandering onderhevig. Software van andere fabrikanten is afzonderlijk verkrijgbaar.

  1. Wifi 6E is beschikbaar in landen waar dit wordt ondersteund.
  2. Data-abonnement vereist. 5G is in een beperkt aantal landen en bij een beperkt aantal providers beschikbaar. Snelheden zijn afhankelijk van omstandigheden ter plaatse en provider. Neem voor meer informatie over 5G-ondersteuning contact op met je provider en kijk op apple.com/benl/ipad/cellular.
  3. Display heeft ronde hoeken. Als rechthoek meet de 13 inch iPad Pro 33,02 cm diagonaal. Het daadwerkelijke display is kleiner.
  4. Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/benl/batteries voor meer informatie.
  5. Hoeveelheid vrije ruimte is kleiner en varieert vanwege een groot aantal factoren. Opslagcapaciteit is afhankelijk van softwareversie, instellingen en iPad model. 1 GB is gelijk aan 1 miljard bytes; 1 TB is gelijk aan 1 biljoen bytes. De werkelijke, geformatteerde capaciteit ligt lager.