€ 0,-
Winkelwagen

iPhone 15 Pro. Lichter. Sneller. Superproductief.

Nieuwsbericht bijgewerkt op 9/15/2023 in de categorie Hardware

iPhone 15 Pro. Gesmeed uit titanium en voorzien van de baanbrekende A17 Pro-chip, een instelbare actieknop en een nog veelzijdiger pro-camerasysteem.

Belangrijkste features iPhone 15 Pro


GESMEED UIT TITANIUM — iPhone 15 Pro heeft een sterk en licht design van hoogwaardig titanium met een achterkant van getextureerd matglas. De voorkant is voorzien van Ceramic Shield, dat sterker is dan welk smartphone-glas ook. En hij is spat-, water- en stofbestendig. (1)

GEAVANCEERD DISPLAY — Op het 6,1 inch Super Retina XDR-display (2) met ProMotion kan de refresh-rate worden opgevoerd tot maar liefst 120 Hz voor waanzinnige graphics. Dynamic Island brengt meldingen en live activiteiten in beeld. En op het always on display is het toegangsscherm altijd te zien, dus je hoeft er niet eens op te tikken om helemaal bij te blijven.

GRENSVERLEGGENDE A17 PRO-CHIP — Dankzij de GPU van pro-niveau zie je gedetailleerde omgevingen met vloeiendere graphics en een realistischere belichting. Dankzij een snellere CPU raas je door veeleisende workloads en run je probleemloos al je zakelijke apps. A17 Pro is bovendien ongelofelijk efficiënt en zorgt dat de batterij de hele dag meegaat, zodat je overal kunt werken. (3)

GEAVANCEERD PRO-CAMERASYSTEEM — Met de zeven pro-lenzen krijg je alles geweldig mooi in beeld. De 48 MP hoofdcamera is goed voor foto’s van superhoge resolutie boordevol kleur en detail. Met de nieuwe 3x telelenscamera op iPhone 15 Pro maak je scherpere close ups van nog verder weg.

INSTELBARE ACTIEKNOP — Met de actieknop ga je direct naar je favoriete feature. Stel bijvoorbeeld ‘Geluid uit’, Camera, Dictafoon of Opdrachten in en je hoeft alleen maar de knop ingedrukt te houden.

Juridische informatie

  1. iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn spat , water en stofbestendig en voldoen aan bestendigheidsnorm IP68 volgens IEC standaard 60529 (tot 6 meter diep en 30 minuten lang, getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat , water en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.
  2. Displays hebben ronde hoeken. Als rechthoek meten de schermen 15,54 cm (iPhone 15 Pro, iPhone 15) of 17,00 cm (iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Plus) diagonaal. De daadwerkelijke displays zijn kleiner.
  3. Tot 20x snellere gegevensoverdracht op iPhone 15 Pro-modellen vereist een USB 3-kabel met een overdrachtssnelheid van 10 Gb/s.

Specificaties

Ga naar apple.com/benl/iphone/compare voor een volledig overzicht.