€ 0,-
Winkelwagen

Ontdek de Belkin SOUNDFORM™ productlijn

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

De Belkin SOUNDFORM™-productlijn omvat o.a. de True Wireless Earbuds, Smart hifi-luidsprekers met draadloze lader, draadloze koptelefoons voor kinderen en een audioadapter met AirPlay 2. SOUNDFORM™ combineert innovatieve vormgeving met een rijk geluid. Voor een aantrekkelijke prijs beleeft u die speciale momenten die ons in het leven verbinden onder het genot van geluid van hoge kwaliteit. Elk productonderdeel is zorgvuldig gekozen voor optimale prestaties van het volgende onderdeel. Met SOUNDFORM™, een combinatie van hardware en software, geniet de luisteraar van het ultieme geluid.

True Wireless audio-oplossingen

SOUNDFORM™ True Wireless Earbuds – Freedom, Rise, Move, en Move Plus – combineren superieur geluid en een uitzonderlijk lange batterijduur met een perfecte pasvorm en een stijlvol ontwerp. De SOUNDFORM™ Freedom Earbuds zijn een van de eerste niet-Apple-accessoires waarvoor het Apple Zoek mijn-netwerk is opengesteld. Met genoeg batterijduur voor 24/7 gebruik, Clear Call-technologie, compatibiliteit met Qi en Bluetooth en de IPX5-classificatie bieden de True Wireless Earbuds hoge kwaliteit en weergaloze prestaties.

Kenmerken van SOUNDFORM™

Bij de ontwikkeling van audioproducten integreert Belkin steeds elementen van geluid en connectiviteit om de gebruikerservaring te verbeteren. SOUNDFORM™ Elite, SOUNDFORM™ Mini en SOUNDFORM™ Connect zijn een waardevolle aanvulling op Belkins portfolio met hun uitstekende actieve en passieve ruisonderdrukking, superieure geluid, snellaadondersteuning en toonaangevende batterijduur. De SOUNDFORM™-producten bieden flexibiliteit en comfort, zowel thuis als onderweg.

SOUNDFORM™ Immerse

Geniet van hifi-geluid en eersteklas functies met SOUNDFORM™ Immerse oordopjes, voorzien van actieve ruisonderdrukking. Deze earbuds met multipoint bluetooth aansluiting kunnen zeer makkelijk worden aangesloten en schakelen tussen je telefoon, tablet en laptop zonder dat je iets hoeft te doen. Zo mist u nooit emer een oproep of melding mist tijdens het werken of in uw vrije tijd. Naast de speakers zijn ook de ingebouwde microfoons voorzien actieve ruisonderdrukking, waardoor u niet alleen elk gesprek zonder verstoringen meekrijgt maar ook uw gesprekspartners niet worden gestoord door wat er om u heen gebeurd. En met de ingebouwde drivers van 12 mm en aptX-audiotechnologie geniet je van levendig geluid en hoor u alles wat er gezegd wordt.

Bekijk het complete aanbod SOUNDFORM™-producten van Belkin nu bij Dustin.