€ 0,-
Winkelwagen

Presenteer als een professional met de HP Elite Presenter-muis

Nieuwsbericht bijgewerkt op 7/5/2022 in de categorie Hardware

Presenteer als een echte professional met de HP Elite Presenter-muis. Deze multifunctionele aanwijzer en muis is een must have voor professionals die regelmatig presenteren.

Een veelzijdig accessoire

Begeleid materiaal op het scherm met een virtuele laser of navigeer je pc-toepassingen vanop afstand met de Elite Presenter-muis. Met dit ultramodern accessoire hoeft u niet meer rond te lopen om van dia te wisselen tijdens een presentatie. Deze presenter heeft een bereik tot wel 10 meter vanaf uw met Bluetooth gekoppelde PC. Dankzij de virtuele laseraanwijzen kan u in real-time op het scherm in een vergaderruimte PowerPoint-materiaal of Pdf-bestanden markeren. Of op schermen van externe viewers als je je presentatie deelt via je samenwerkingstoepassing.

muis

Deze multifunctionele muis verandert in één klik van een platte aanwijzer met eenvoudige muisfuncties in een comfortabele muis met volledige functionaliteit. Deze presenter kan overal naartoe genomen worden door zijn compact formaat. Met zijn elegante, gestroomlijnde design en metalen accent neemt hij de aandacht ook niet weg tijdens uw presentatie. Daarbovenop kan deze veelzijdige presenter opgeladen worden via een micro-usb-poort en naar stand-by gaan wanneer het apparaat niet in gebruik is.

muis