€ 0,-
Winkelwagen

Productief en creatief aan de slag met de Samsung Galaxy Z Flip4 en Z Fold4

Nieuwsbericht bijgewerkt op 9/6/2022 in de categorie Hardware

Er is een groeiende behoefte aan devices die passen bij het nieuwe hybride werken. Dat is waar de nieuwe foldables van Samsung ‒ de Galaxy Z Fold4 en Z Flip4 ‒ hun meerwaarde tonen. Bestel nu uw Galaxy Z Fold4 of Z Flip4 en geef uw productiviteit en creativiteit een boost. Ontdek de nieuwe modellen nu bij Dustin.

Galaxy Z Fold4: Verzekerd van productiviteit

De Galaxy Z Fold4 is zeer geschikt voor de veeleisende zakelijke gebruikers. Met zijn 7,6-inch scherm is hij ideaal voor professionals die ook onderweg en op locatie een krachtige multitasking- of entertainmentervaring willen. Het toestel combineert een tablet én smartphone in één device.

Deze Samsung smartphone is ontwikkeld voor productiviteit. Dat wordt mede gerealiseerd door de krachtige hardware. De een 4-nm processor met acht rekenkernen, het ruime werkgeheugen, de sterke batterij, de S Pen, ondersteuning voor Samsung DeX en het grote tablet-sized scherm maken het mogelijk vanaf iedere locatie productief en bereikbaar te zijn.

Galaxy Z Flip4: Stijlvol, krachtig en onderscheidend

De Galaxy Z Flip4 is een smartphone voor zakelijke gebruikers die evenveel waarde hechten aan performance als aan design. Deze vouwbare smartphone straalt luxe en productiviteit uit in een compact en stevig ontwerp. Deze smartphone beschikt over functionaliteiten zoals App Continuity en Flex Mode die multitasken met meerdere apps gemakkelijker maakt. Hierdoor kunnen gebruikers nog productiever werken op meerdere displays tegelijk.

De indrukwekkende video- en audiospecificaties zullen een brede doelgroep aanspreken, inclusief content creators en creatieve geesten. Het compacte design van de Galaxy Z Flip4 maakt het toestel vooral ook geliefd bij zakelijke gebruikers die zich willen onderscheiden van de massa.

Youtube

Unfold next-level productivity | Gala...

Toegevoegd: 10 augustus 2022 11:44:10
Van: Samsung Business USA
Bekeken: 1728

Sorteren:
Weergave
Sorteren