€ 0,-
Winkelwagen

Uw betrouwbare partners in uitdagende omstandigheden

Nieuwsbericht bijgewerkt op 1/16/2024 in de categorie Hardware

Kies voor een manier van werken waarbij uw apparaten u nooit in de steek laten. De nieuwste Enterprise Edition-apparaten van Samsung, de Galaxy Xcover7 en Galaxy Tab Active5, bieden u robuuste duurzaamheid en functies waarmee u alle uitdagingen in uw werk aankunt. Tegelijkertijd geniet u van een naadloze en productieve ervaring.

Galaxy Xcover7 5G

Met de Xcover7 bent u beschermd tegen alle omstandigheden. De robuuste duurzaamheid voldoet aan de MIL-STD-810H-normen, waardoor u verzekerd bent van een schok- en waterbestendige telefoon die niets aan het toeval overlaat. Maximaliseer uw workflow en blijf productief met snelle netwerkondersteuning, verbeterde bruikbaarheid van het display en een programmeerbare toets die u kunt aanpassen aan uw voorkeuren. Reken af met de stress van een kwetsbare telefoon en geniet van een betrouwbare partner in elke situatie.

Galaxy Tab Active5 5G

De Galaxy Tab Active5 is de beste keuze voor iedereen die duurzaamheid, connectiviteit en productiviteit zoekt in uitdagende werkomgevingen. Robuust genoeg om zelfs de ruwste omstandigheden zoals water, stof, schokken en extreme temperaturen te weerstaan. Met snelle netwerkondersteuning en een batterij die lang meegaat, is hij perfect voor werken op afstand. En als u het toestel op een voedingsbron aansluit, schakelt het over op de modus zonder batterij, zodat de batterij langer meegaat. Bovendien wordt het geleverd met verbeterde beveiligingsfuncties die uw gevoelige gegevens beschermen, zodat u met vertrouwen kunt werken.