€ 0,-
Winkelwagen

Digitale LED-technologie

OKI lanceerde de allereerste generatie digitale LED-printers in 1989 en heeft deze technologie steeds verder verfijnd en verbeterd. LED (light-emitting diode) is een innovatieve, kostenbesparende en milieuvriendelijke technologie waarmee u veel scherpere en levendigere afdrukken kunt maken in high-definition kleur.

High Definition Colour

LED-technologie maakt de opmerkelijke high-definition kleuren van OKI mogelijk. Dankzij high-definition kleuren en een unieke collectie marktbepalend hardware- en softwaretechnologieën, behaalt u met OKI printers uitstekende afdrukresultaten. Naast de baanbrekende LED-printkop zorgt ook het gebruik van microfijne HD-toner voor scherpe, heldere en glanzende afdrukken.

Ongekende mediaflexibiliteit

OKI combineert deze twee technologieën met een single-pass vlakke papierbaan. Deze combinatie zorgt voor een uitmuntende afdruksnelheid en ongeëvenaarde mogelijkheden voor mediaverwerking, van zware kaarten tot lange banners van maximaal 1,2 m lang. Tot slot controleert een geïmplementeerd printercontrolesysteem voortdurend de uitlijning, registratie en kleurbalans, waardoor het afdrukproces nog eenvoudiger en nauwkeuriger wordt.

3 jaar garantie

Omdat de printers van OKI worden vervaardigd volgens de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en techniek, biedt OKI een verlenging aan van de 1-jarige standaardgarantie tot 3 jaar voor bepaalde printers en MFP's, zonder extra kosten voor zijn klanten. Registreer uw product binnen 30 dagen na aankoop en profiteer van gratis 3 jaar on-site garantie of keer terug naar de basisgarantie. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van OKI.

Données d'assistance
Données d'assistance OKI
  • Téléphone: +32 2 2574620
  • Email: Info@oki.be
  • Site Internet: Support website OKI
  • Langue: NL FR

CATÉGORIES OKI