€ 0,-
Winkelwagen
Deze pagina is door 423 bezoekers bekeken

Refurb voor educatie

Dustin gelooft dat technologie een steeds belangrijker middel is om uw ambities te bereiken. Het is onze missie dat leerkrachten, leerlingen en studenten zorgeloos kunnen werken met de beste technologie. Dit doen wij door IT centraal te stellen voor u.

De circulaire economie is bedoeld om hergebruik van grondstoffen te stimuleren en de levensduur van producten te verlengen. Zo moet u minder (snel) een beroep doen op schaarse grondstoffen en blijft de economische binnen de grenzen die de natuur ons biedt. Door op verschillende manieren de levensduur van de producten te verlengen, beschermen we kostbare grondstoffen voor toekomstige generaties. Dustin steunt de circulaire economie onder andere door het aanbieden van refurbished producten, ook aan educatieve instellingen.

Heeft u een specifiek project of wenst u bijkomende informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op via education@centralpoint.be of via +32 16 79 62 00.

Refurbished

Refurbished hardware is gebruikte hardware die, afhankelijk van de staat waarin deze verkeert, in verschillende cosmetische gradaties wordt aangeboden. De hardware wordt bij Dustin vanbinnen en – buiten schoongemaakt, uitgebreid getest en met zorg verpakt. De hardware werkt hierna weer als nieuw en is voorzien van de noodzakelijke softwarelicentie en garantie.

Ons eigen kwaliteitslabel "Approved Selection" wordt enkel gegeven aan gebruikte apparatuur die onze controles met glans doorstaan.

Dustin is ook Certified Microsoft Authorised. Bij aanschaf van refurbished of Approved Selection toestellen zorgt Dustin voor een 100% legitieme Microsoftlicentie in de vorm van een Microsoft Authorised Refurbished Licentie.

Approved Selection One (AS)
Approved Selection Standard (R4)
Hoogste kwaliteit
Goede kwaliteit
Minimale tekenen van gebruik
Normale tekenen van gebruik
3 jaar garantie
3 jaar garantie
Optioneel muis en keyboard
Optioneel muis en keyboard
Speciale verpakking met kwaliteitskenmerk
Speciale verpakking met kwaliteitskenmerk