€ 0,-
Winkelwagen
Deze pagina is door 179 bezoekers bekeken

Refurbished Apple producten bij Dustin

Bij Dustin verkopen we niet alleen nieuwe Apple producten, maar ook Apple refurbished iPhones, iPads, MacBooks en iMacs. Refurbished Apple producten zijn (kort) zakelijk gebruikt, maar nu weer zo goed als nieuw. Het voordeel van 'refurb'? Technisch 100%, goed werkende, gereviseerde Apple producten voor een aantrekkelijke prijs.

Refurbished Apple producten?

Bedrijven schaffen regelmatig Apple producten voor zakelijk gebruik aan bij Dustin. Deze apparaten worden vaak maar kort gebruikt. Daarna komen veel van deze producten weer bij ons terecht. De ingeruilde Apple devices worden gereviseerd: grondig nagelopen, schoongemaakt en waar nodig vernieuwd. Ze worden bovendien teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Refurbished Apple producten zijn technisch dus weer als nieuw. Omdat wij deze kwaliteit garanderen, krijgt u van ons 1 jaar garantie op een Apple refurb.

Gebruikssporen op refurbished producten

Zakelijk gebruikte Apple producten hebben doorgaans nauwelijks tot geen gebruikssporen. Omdat u toch graag weet of een refurbished Apple product cosmetische schade heeft, voorzien wij ze van een van de volgende classificaties: 'als nieuw', 'licht gebruikt' of 'zichtbaar gebruikt'. Deze status geven wij aan in de titel en op de pagina van het product.

Waarom refurbished Apple devices bij Dustin kopen?

Het is verstandiger om een refurbished iPhone, iPad, MacBook of iMac bij Dustin aan te schaffen, dan bij een particulier een 'tweedehandsje' te kopen. Waarom?

  • Wij garanderen een technisch perfect werkend, gereviseerd product.
  • Apple Refurbs zijn teruggezet naar de fabrieksinstellingen.
  • Geen foto’s, bestanden en andere sporen van de vorige gebruiker.
  • De producten zijn van binnen en buiten grondig schoongemaakt.
  • Geleverd in de originele verpakking met bijbehorende accessoires.
  • 1 jaar Dustin garantie op een refurbished Apple product.
  • Voordeel dat hoog kan oplopen.

Apple specialisten

Dustin is een geautoriseerde reseller van Apple producten. Een speciaal team van Apple deskundigen staat klaar om u te helpen bij al uw Apple vragen. Ons Apple team is bereikbaar van 08:30u - 18:30u op 088 4 300 320 of mail apple@centralpoint.be voor meer informatie.