€ 0,-
Winkelwagen

Seagate is een van de grootste fabrikanten van opslagoplossingen ter wereld en staat bekend om betrouwbare interne en externe harde schijven. Bestel uw Seagate interne en externe harde schijven, HDD's en SDD's, en NAS storage eenvoudig online bij Dustin.

Seagate EnterpriseDe Seagate Enterprise harde schijven zijn oplossingen speciaal ontwikkeld voor datacenters en NAS, voor bijvoorbeeld servers en cloudopslag. De SED-techniek zorgt ervoor dat anderen privacygevoelige data op de schijf nooit te zien krijgen. De schijven zijn gevuld met helium, waardoor er minder luchtweerstand is. Zo werken ze energiezuiniger en is er minder kans op fouten.

Het Seagate Enterprise aanbod bestaat uit Nytro SSD's voor razendsnelle prestaties en toonaangevende Exos harde schijven met de beste efficiëntie. Seagate Enterprise biedt betrouwbare, betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossingen voor gegevensopslag. De Seagate oplossingen zijn innovatief en gemakkelijk te integreren in uw systeem.


Gegevensopslagsystemen van Seagate zijn gemaakt voor betrouwbaarheid, betaalbaarheid en prestaties. Seagate staat garant voor ongeëvenaarde partnerintegratie en -compatibiliteit. Het portfolio voor systemen bestaat uit Expansion shelves en JBOD-systemen om uw bedrijf eenvoudig uit te schalen, all-flash, hybride en schijfarrays voor maximale capaciteit en hoge prestaties en convergentieplatforms voor rekenkracht en opslag.

Seagate: veilig en betrouwbaarDe HDD- en SSD-schijven van Seagate geven uw NAS en computer een snelheidsboost. Of u nu uw bestanden veilig wil opslaan of gewoon snel bestanden wilt overzetten: Seagate IronWolf (NAS), Seagate BarraCuda (Computer), Seagate SkyHawk (Surveillance systemen) en Seagate FireCuda (Gaming) bieden uitkomst in elke situatie.

Support gegevens
Support gegevens Seagate

CATEGORIEËN Seagate