€ 0,-
Winkelwagen

Cisco Meraki access points

Meraki access points van Cisco bieden een nieuwe, eenvoudige manier voor het opzetten en beheren van uw zakelijke wifi-netwerk. Meraki is een cloud managed draadloos netwerk dat u in no-time via internet instelt. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

  • Eenvoudige installatie en beheer via de cloud
  • Geïntegreerde draadloze beveiliging
  • Automatische software- en beveiligingsupdates
  • Gemakkelijk uit te breiden met meer Meraki AP's
Filter en vergelijk ons complete assortiment Cisco Meraki access points hieronder en kies het model dat het beste bij uw zakelijke wensen aansluit.

Meraki Go vs. Meraki Enterprise access points

Access points uit de Go-serie zijn voornamelijk geschikt voor bedrijven met minder dan 20 werknemers/wifi-gebruikers. Denk bijvoorbeeld aan kleine kantoren, horecagelegenheden en winkels. Het beheer van een Meraki Go wifi-netwerk is alleen mogelijk via een mobiele app.

Wilt u meer dan 50 mensen toegang geven tot uw wifi-netwerk of groeit uw bedrijf snel naar 50+ medewerkers? Dan kunt u het beste kiezen voor de enterprise access points uit de MR-serie. Deze zijn ontworpen voor veeleisende bedrijfsomgevingen, zoals scholen, hotels en middelgrote bedrijven. Beheren doet u met het Meraki Dashboard.

Vanwege de verschillende beheermethoden kunt u de MR- en Go-series niet combineren in één draadloos netwerk.

Meraki licenties

Omdat het beheer en de beveiliging in de cloud geregeld zijn, heeft u voor Meraki access points licenties nodig. Hierbij zijn garantie, beveiligingsupdates en ondersteuning inbegrepen.

Advies van Dustin

Heeft u vragen over Meraki access points of de vereiste licenties? Voor informatie en advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Als Cisco Premier Partner hebben we alle expertise in huis om u optimaal van dienst te zijn.