€ 0,-
Winkelwagen

Belkin maakt het verschil

Belkin is al meer dan 35 jaar bekend om zijn baanbrekende technologie en vernieuwingen, en inspireert bedrijven om slimmer te werken, niet harder. De naam Belkin staat voor betrouwbare en efficiënte oplossingen, niet alleen voor het onderwijs, maar voor veeleisende werkomgevingen in elke sector.

Hubs en dockingstations

Belkin heeft hubs en dockingstations voor thuis, op kantoor en om mee te nemen. Met het Belkin USB-C Express Dock kunt u alles aansluiten en van stroom voorzien (inclusief 4K-monitoren) en profiteert u van hoge snelheden. De USB-C-multimediahub is een draagbare oplossing die u alles biedt wat u nodig heeft om uw randapparaten aan te sluiten en de hubs met 4 tot 11 poorten, met snelheden tot 5Gbps, zijn ideaal om apparaten aan te sluiten op uw USB-C-computer.

ScreenForce

Belkin heeft een breed aanbod van screenprotectors voor Android-telefoons en iPhone-, iPad- en Apple Watch-apparaten die zich onderscheiden dankzij hun afgeronde randen voor bescherming van rand tot rand en privacyfilters die voorkomen dat anderen met u kunnen meelezen. iPad-screenprotectors zijn compatibel met de Apple Pencil 2 en de Apple Watch screenprotectors zijn zowel krasbestendig als waterafstotend.

Kabels

Het portfolio kabels van Belkins bestaat niet alleen uit USB-C- en Lightning-kabels voor telefoons, tablets en laptops, maar ook uit audio/video-kabels voor een optimale gebruikservaring met uw multimedia-apparaten en netwerkkabels voor betrouwbare Ethernet-verbindingen. Dankzij Belkin adapters kan u bovendien uw huidige kabels aansluiten op vrijwel alles.

Laadoplossingen

Dankzij gebruik van de nieuwste technologie gaat opladen niet alleen supersnel, maar ook moeiteloos. Belkins draadloze laders, wandladers, autoladers, laadstations en reisvriendelijke kabels zorgen ervoor dat uw apparaten opgeladen blijven. Het zijn veelzijdige oplossingen die speciaal zijn ontwikkeld voor perfecte implementatie in uw bedrijf, waarbij u de keuze heeft tussen opladers voor één of meerdere apparaten tegelijk.

Audio-oplossingen

De SOUNDFORM™-productlijn uit de audio collectie van Belkin omvat o.a. True Wireless Earbuds, Smart hifi-luidsprekers met draadloze lader, draadloze koptelefoons voor kinderen en een audioadapter met AirPlay 2. SOUNDFORM™ combineert innovatieve vormgeving met een rijk geluid. Voor een aantrekkelijke prijs beleeft u die speciale momenten die ons in het leven verbinden onder het genot van geluid van hoge kwaliteit. Elk productonderdeel is zorgvuldig gekozen voor optimale prestaties van het volgende onderdeel. Met SOUNDFORM™, een combinatie van hardware en software, geniet de luisteraar van het ultieme geluid.

Support gegevens
Support gegevens Belkin

CATEGORIEËN Belkin