€ 0,-
Winkelwagen

Windows 11 Pro: meer werk met minder processorkracht

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Krijg meer werk gedaan terwijl je minder eist van je hardware, dankzij Microsoft Windows 11 Pro en Office 2021. Door uw apparaat nu te upgraden en direct te voorzien van het efficiënte Windows 11 Pro en Office 2021 haalt u meer uit uw processor, grafische kaart en meer terwijl u langer doorwerkt op één batterij. Bekijk de mogelijkheden nu direct bij Dustin.

Meer mensen werken hybride, of volledig remote. En tegelijk zijn de eisen die we stellen aan apparaten toegenomen. Een moderne laptop moet op grote schaal data kunnen verwerken, meerdere programma’s tegelijkertijd draaien en u op hetzelfde moment met uw hele team verbinden via digitale vergaderplatformen. Voor uw bedrijf betekent dat dat u gegarandeerd moet zijn van efficiëntie en beveiliging op elke locatie. Microsoft Windows 11 Pro in combinatie met Microsoft Office 2021 zorgt voor die efficiëntie en veiligheid.

Overal productief aan de slag kunnen

Windows 11 Pro is compatibel met de bestaande programma’s en apps die op grote schaal worden gebruikt in zakelijke omgevingen. En door Windows 11 te combineren met een erkende Office 2021 licentie krijgt u naast uw benodigde software ook direct toegang tot de vele mogelijkheden van Word, Excel, Outlook, Teams en meer. Zowel Windows 11 Pro als Office 2021 werken met cloud tools die updates van uw benodigde software nog makkelijker, en vaak ook automatisch maken, waardoor al uw programma’s altijd geoptimaliseerd voor gebruik zijn en real time samenwerking verbeteren. Zo helpt Microsoft u om uw werkdag productiever en makkelijker te maken.

Veiliger werken ongeacht de locatie

Het hebben van apparaten die voldoen aan de nieuwste standaarden is belangrijker dan ooit. Om de risico’s van cyberaanvallen, virussen en malware te verminderen is uw beveiliging iets waar u goed op moet blijven letten. Nieuwe Windows 11 Pro apparaten omvatten verbeterde hardwarematige beveiliging, en erkende Office 2021 licenties zorgen voor betere bescherming van uw documenten en bestanden. Hiermee zijn uw gegevens en bedrijfs-data op elke locatie veilig opgeslagen, terwijl u de totale controle over uw apparaat houdt.

Minder kosten door een nieuw apparaat
De aanschaf van een nieuwe laptop met geüpdatete software zorgt voor minder kosten voor uw bedrijf. De risico’s op beveiligingsrisico’s zijn minder, en de onderhoudskosten zijn tot drie keer lager dan onderhoud aan een computer die 4 jaar of ouder is. Daarnaast vertonen oudere apparaten vaker problemen met de batterij, het scherm of cameraresoluties, wat duurdere componenten zijn om te vervangen. Met een nieuwe apparaat krijgt u toegang tot onderdelen die makkelijker te verkrijgen zijn, daarnaast heeft u weer garantie in geval van schade, en verder beschikken nieuwe apparaten over snellere en veiligere WiFi aansluitingen.