€ 0,-
Winkelwagen

Energie besparen met Microsoft Surface

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

De producten van de Microsoft Surface lijn zijn ontworpen om uw dag makkelijker te maken. Daarom zijn ze voorzien van krachtige processoren die al uw taken aankunnen, verbeterde beveiliging die uw bedrijf veiliger houdt en een krachtige batterij die langer mee gaat tijdens uw werkdag. Bekijk de mogelijkheden van Microsoft Surface nu bij Dustin.

Microsoft Surface producten zijn gemaakt om zo efficiënt mogelijk te zijn. Hierbij gaat het om efficiënt gebruik van stroom, van uw tijd en van de resources van uw bedrijf. Door het robuuste en elegante design van de Surface laptop-lijn zijn deze apparaten ideaal voor groeiende bedrijven met een personeelbestand dat op verschillende locaties werkt. De Surface apparaten zijn namelijk voorzien van krachtige ingebouwde beveiligingsfeatures van Windows 11 Pro waardoor u op elke locatie veilig toegang heeft tot uw data. En door de cloud-mogelijkheden van Microsoft 365 heeft iedereen snel toegang tot veelgebruikte programma’s zoals Word, Excel, Outlook en kan uw IT-afdeling nieuwe apparaten makkelijk gebruiksklaar hebben en op afstand updaten. Dit is efficiënt voor u als bedrijf en als werknemer.

De Surface tablets zijn daarnaast krachtige 2-in-1 apparaten die ideaal zijn voor remote werken. Deze tablets zijn zeer lichtgewicht, voorzien van processoren die die van laptops evenaren en bieden via Windows 11 Pro en Microsoft 365 op elke plek toegang tot uw bedrijfsdata. Zo kunnen ze ideaal worden gebruikt voor data- en orderverwerking, zijn ze makkelijk te switchen tussen werken in de trein en op kantoor en deze apparaten maken efficiënt gebruik van de stroom waardoor u zo min mogelijk tijd verliest door een lege batterij.

Efficiënt stroomverbruik door nieuwere hardware

Door het gebruik van de nieuwste generatie processors, batterijen en andere hardware maken Microsoft Surface apparaten zeer efficiënt gebruik van stroom. Hierdoor hoeft u minder vaak uw apparaat op te laden en wordt uw werkdag minder vaak verstoord. Het voordeel is dat u efficiënter met uw tijd om gaat, en uw energie dus ook efficiënter kan besteden. Door het efficiëntere gebruik van uw apparaten.

Microsoft’s efficiëntie in uw bedrijf?
Wilt u weten wat de opties van Microsoft Surface zijn voor uw bedrijf en hoe uw bedrijf efficiënter kan worden met Microsoft Surface producten? Krijg samen met onze Dustin-experts inzicht in uw behoeften en boek een vrijblijvende afspraak door te bellen 016 - 796 200 of een e-mail te sturen naar sales@dustin.be.

Vraag advies