€ 0,-
Winkelwagen

HP EliteBook laptops

De HP Elite-serie voorziet u van kant en klare professionele prestaties die worden aangedreven door krachtige hardware. Deze zakelijke laptops zijn voorzien van een lange accuduur, vele beveiligingsopties en zeer stevige en tegelijk lichtgewichte behuizing. Hierdoor zijn de HP EliteBook laptops zeer geschikt voor langdurig gebruik. En doordat nieuwe EliteBook modellen standaard voorzien zijn van Windows 11 en krachtige Intel Core processoren kunt u moeiteloos samenwerken en naadloos schakelen tussen taken. Waar u ook zit te werken.

HP EliteBooks zijn gericht op multi-taskende zakelijke gebruikers in uiteenlopende industrieën. Deze werknemers zijn op zoek naar laptop die voorzien zijn van krachtige processoren met meerdere cores zodat u meerdere programma’s tegelijk kan laten draaien zonder het risico te lopen dat uw apparaat vastloopt en belangrijke data verloren gaat.

De nieuwe lijn EliteBook laptops, van de zakelijke norm tot de Elite Dragonfly-series, worden allemaal ondersteund door HP Wolf Security for Business. Op deze manier bent u gegarandeerd dat uw gegevens en de data van uw bedrijf altijd veilig is. Ongeacht op welk netwerk u uw apparaat aansluit.

De HP EliteBooks zijn voorzien van zakelijke voordelen, waaronder:

  • Voorzien van het krachtige Windows 11 Pro
  • HP Connect voor Microsoft Endpoint Manager voor nog snellere updates
  • BIOS-configuratie zorgen voor verificatiecerficaten
  • HP Wolf Security for Business voor hardwarematige beveiliging
Bekijk hieronder ons assortiment HP EliteBook laptops en kies het model dat het beste bij uw zakelijke wensen aansluit.