€ 0,-
Winkelwagen

Lenovo laptops met AMD processor als krachtige zakelijke allrounder

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Op zoek naar een nieuwe krachtige laptop met een sterke processor? Mogelijk is een Lenovo laptop met AMD processor wat u nodig heeft. De combinatie van deze krachtige zakelijke laptops en de veelzijdige AMD processoren zorgen ervoor dat uw werkdag zo soepel mogelijk verloopt, zonder het risico dat programma’s vastlopen en data verloren gaat. Bekijk de mogelijkheden nu bij Dustin.

AMD en Lenovo werken samen om zakendoen productiever en mooier te maken. Met schermen met dunne randen die stijlvoller ogen, terwijl de laptops slanker en lichtgewicht zijn, zorgt Lenovo voor een veelzijdige laptop-reeks die gemaakt is om overal gebruikt te kunnen worden. En de AMD Ryzen™ 5 processoren zorgen ervoor dat uw apparaat de kracht heeft om de hele dag door te werken zonder het risico dat programma’s vastlopen en uw werkproces verstoord wordt. En met ingebouwde ultramoderne beveiligingsfuncties van zowel Lenovo als AMD is uw laptop beschermd tegen de groeiende lijst met bedreigingen van vandaag.

Uitgelicht: Lenovo ThinkBook 14 G3

Lever je beste werk ooit met de Lenovo ThinkBook 14 Gen 3-laptop. Dit apparaat zit boordevol krachtige functies zoals een mobiele AMD Ryzen™ 5-processor uit de 5500-serie, optionele dubbele SSD-opslag en optionele WiFi 6-connectiviteit. Het 14" FHD scherm heeft een grote helderheid en een optioneel touchscreen, zodat je elk detail van je werk kunt zien en gemakkelijk op het scherm kunt navigeren.

Uitgelicht: Lenovo ThinkBook 15 G3

Met de Lenovo ThinkBook 15 G2 houd je je mail bij, schrijf je teksten en werk je content bij in managementsystemen. Met de AMD Ryzen™ 5-processor en 16 GB werkgeheugen is multitasken geen probleem en schakel je gemakkelijk tussen lichte programma's zoals Office en professionele software zoals Adobe Photoshop. En omgevingslicht heeft geen negatieve invloed op je werk. In het donker werk je rustig door met het verlichte toetsenbord en bij veel zonlicht past het scherm zich automatisch aan om reflecties zoveel mogelijk te verminderen.

Krachtige productiviteit om overal zaken te doen met de AMD Ryzen™ 5 processor

De IT-besluitvormers van vandaag ervaren een grote vraag naar pc's die flexibele werkomgevingen ondersteunen. Typische processen omvatten nu het houden van videoconferenties, terwijl gelijktijdig een presentatie op het scherm wordt gedeeld, op het web wordt gezocht naar gegevens en rapporten, en cijfers in spreadsheets worden verwerkt. De AMD Ryzen™ 5 processor is de krachtige allrounder die jouw werk de hele dag door ondersteund. De Ryzen™ 5 is gebouwd voor de computer die alles moet kunnen met net wat meer kracht. Daarmee is de Ryzen™ 5 gemaakt voor energie-efficiënte waardoor de processor aanzienlijk minder stroom verbruikt en jouw batterij dus niet snel leeg trekt.

De Ryzen™ 5 is, net als elke AMD Ryzen™ processor, voorzien van meerlaagse, moderne beveiligingsfuncties die jouw gegevens helpen te beschermen tegen de meest geavanceerde aanvallen. Hierdoor zijn Lenovo laptops met een Ryzen™ 5 processor dus nog eens extra beveiligd.

Probeer nu een demo-unit
Op zoek naar een nieuwe krachtige laptop met een sterke processor? Mogelijk is een Lenovo laptop met AMD processor wat u nodig heeft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een demo toestel aan.