€ 0,-
Winkelwagen

Maak elke ruimte tot een professionele vergaderruimte met Poly Studio X Series

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Breng uw vergaderingen op kantoor naar een hoger niveau met Poly Studio X-serie. Deze eersteklas videobar-serie heeft een model voor elke vergaderruimte waarin grote ideeën worden gepresenteerd. Bestel de Poly Studio X30, X50 of X70 nu bij Dustin.

De Poly Studio X-camera’s zijn ontworpen voor kleine, mid-size of grote vergaderruimtes. De X30 voorziet uw audio-visuele behoeften in kleine ruimtes, waarin een paar mensen samenkomen om met hybride collega’s samen te werken. De Poly X50 is speciaal ontworpen voor mid-size vergaderruimtes tot tien mensen, en maakt het delen van presentaties via vergaderplatforms nog makkelijker. De Poly X70 is een krachtige camera met ingebouwde microfoons die elke spreker in de grote vergaderruimte haarscherp in beeld krijgt, waardoor u altijd goed te zien bent. Dit komt door het ingebouwde intelligente camera design van de Studio X-serie en de NoiseBlockAI technologie. Sprekers zijn altijd helder te verstaan, en goed in beeld zodat iedereen het gevoel heeft samen in de ruimte te zitten, waardoor u meer verbinding vindt met uw werk en bedrijf.

Gebruik je vergaderruimte zonder computers

De Poly Studio X-serie staat voor een moeiteloze setup. Voor deze videobars is een computer niet langer nodig. U kunt de X30, X50 of X70 direct aan je monitor aansluiten en hebt daarnaast ook direct toegang tot cloud service platforms. Ook is er via de Video-as-a-Service certificatie directe toegang tot onder andere Zoom en Teams, opnieuw zonder de aansluiting van een computer. Hierdoor zijn deze videoconferentiesystemen makkelijk aan te sluiten en te gebruiken.