€ 0,-
Winkelwagen
Deze pagina is door 2525 bezoekers bekeken

Ontdek de Microsoft Surface familie: ideaal voor zakelijk gebruik

Als hedendaagse professional wilt u natuurlijk een device dat u de vrijheid geeft om te werken waar, wanneer en hoe u wilt. Zonder daarbij concessies te doen aan de beveiliging van uw bedrijfsgegevens. De zakelijke en uiterst krachtige Microsoft Surface-familie is speciaal ontworpen met dit doel voor ogen. Ontdek hier welk Surface device het beste bij u past en bestel uw nieuwe zakelijke partner vandaag nog bij Dustin.

Microsoft Surface devices voor zakelijk gebruik maken snel en veilig werken voor professionals mogelijk. Deze zakelijke modellen beschikken over:

  • Geavanceerde beveiliging & beheeropties met Windows 11 Pro
  • Hogere prestaties dankzij 11e generatie Intel Core-processoren
  • Eersteklas ondersteuning met Advanced Exchange inbegrepen

Surface Go 3
Surface Laptop 4
Advanced Exchange

Na een garantiemelding bij Microsoft krijgt u eerst een vervangende Surface toegestuurd en kunt u in dezelfde doos uw defecte Surface retourneren. Deze service is aanvullend op de standaard hardware warranty en is voor zakelijke klanten zonder extra kosten.

11e generatie Intel Core-processor en AMD Ryzen

Een unieke chipset specifiek voor zakelijk gebruik draagt bij aan betere prestaties.

Klaar voor Microsoft 365

Aanvullend kunnen zakelijke klanten kiezen voor Microsoft 365 via Dustin voor een complete geavanceerde zakelijke oplossing. Dit complete pakket bied niet alleen Office, Exchange Online en Microsoft Teams maar ook Intune en Windows 11. Bel voor meer informatie met onze licentiedesk.

Upgrade nu naar Windows 11 Pro

Windows 11 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. De focus van het besturingssysteem komt op multitasken en veiligheid te liggen. Zo wordt het makkelijker om verschillende apps tegelijkertijd op uw scherm te laten draaien en de ingebouwde beveiligingsmodules zijn sterker geworden. Kijk nu of u uw apparaat kan upgraden naar Windows 11.

Microsoft AutoPilot

Dankzij Microsoft AutoPilot hoeft u nieuwe apparaten niet meer handmatig in te stellen of opnieuw van een software image te voorzien. Lees hier voor meer informatie.

Advies van de Microsoft specialist
U kunt bij Dustin, dé Microsoft winkel, terecht voor al uw vragen. Onze specialisten hebben alle kennis in huis om u gericht te adviseren bij de aanschaf van Microsoft producten. Neem direct contact met ons op via telefoon, e-mail of live chat. We adviseren u graag.