€ 0,-
Winkelwagen

Bescherm uw apparaten met de screenprotectors van Belkin

Nieuwsbericht bijgewerkt op 12/7/2022 in de categorie Hardware

Elk apparaat heeft een veilige screenprotector nodig. Dat kan gaan van smartphones tot tablets over laptops. Bescherm uw toestel tegen barsten, krassen, vocht, etc en kies daarom voor de Screenforce™ Screenprotectors van Belkin.

De juiste bescherming voor uw apparaat

Het is uiterst belangrijk om de juiste screenprotector te combineren met het juiste apparaat. Zo kan u kiezen voor een bescherming van rand tot rand of voor een vlakke bescherming. Screenprotectors met bescherming van rand tot rand zijn ontworpen om een maximaal schermoppervlak te beschermen, ook in combinatie met een hoesje. Vlakke screenprotectors zijn doorgaans sterker en beschermen enkel het actieve deel van het scherm.

Geschikt materiaal voor uw toestel

Naast de juiste vorm van de screenprotector heeft Belkin ook de keuze uit verschillende soorten materiaal. Screenprotectors van polyethyleentereftalaat (PET) en thermoplastisch polyurethaan (TPU) vormen een 0,10 mm dunne beschermlaag die aanvoelt als glas en waarbij de aanraakgevoeligheid en helderheid behouden blijven. Tegen harde stoten zijn er InvisiGlass Ultra-screenprotectors. Deze zijn maar liefst 40% sterker dan gehard glas. Screenprotectors van gehard glas zijn dan weer een van de meest populaire screenprotectors. Ze bieden bescherming op verschillende niveaus en beperken schade door slijtage, vallen of stoten tot een minimum om diepgaande schade te voorkomen. Ten slotte is er voor de hoogste mate van displaybescherming UltraGlass. Dat is zelfs twee keer zo sterk als gehard glas.

Bovendien biedt Belkin nog screenprotectors aan met extra voordelen. Zo bieden ze ook nog de antimicrobiële screenprotectoren privacy-screenprotector aan. De antimicrobiële screenprotector beschikt over een speciale antimicrobiële coating die de groei van bacteriën op uw scherm met tot 99% vermindert. De privacy-screenprotector zorgt ervoor dat niemand uw scherm kan lezen. De gepantenteerde microlouver-technologie van 3M voorkomt dat mensen van opzij kunnen meekijken, waar u ook bent.

Niet enkel voor smartphones

U kunt de bescherming tegen stoten, krassen en vingerafdrukken uitbreiden naar uw tablet, laptop en zelfs uw smartwatch. De screenprotectors voor deze apparaten zijn van dezelfde materialen gemaakt als die voor telefoons, en bieden dezelfde bijzondere kenmerken. Ze zijn ontworpen om er net zo uit te zien en aan te voelen als het scherm van uw apparaat.

De screenprotectors uit de Screenforce™-serie zijn beschikbaar voor iPhone, iPad, iWatch, MacBook Pro, MacBook Air 13, Samsung Galaxy S22 en de Galaxy A51.

Youtube

Introducing SCREENFORCE UltraGlass - ...

Toegevoegd: 14 maart 2021 om 16:53:45
Van: Belkin EMEA
Bekeken: 121

Sorteren:
Weergave
Sorteren