€ 0,-
Winkelwagen

Ga voor een duurzame keuze met Lenovo

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Bijna iedere organisatie heeft haar initiatieven om duurzamer te worden. Zonnepanelen op het dak, een wagenpark met enkel elektrische voortuigen, en meer. Lenovo pakt hierin ook haar verantwoordelijkheid en neemt stappen om de e-waste te verkleinen. Met meer duurzame producten en processen.

Lenovo zet met het Lenovo Sustainability programma in op het gebruik van groene energie in de fabrieksprocessen, het gebruik van duurzamere materialen, en het compenseren van CO2. En er is meer:

  • Innovatieve verpakkingen gebaseerd op een mix van bamboe en suikerriet pulp, waardoor verpakkingen volledig composteerbaar worden en ook compacter worden (transport CO2 reductie van 6,7%)
  • In 2025 zijn de producten enkel nog voorzien van gerecycled plastic
  • De producten zelf worden energiezuiniger gemaakt
  • Een duurzamere productie waarbij er onder andere met lagere temperatuur wordt gesoldeerd.

Lenovo ThinkPad E15 15.6” Intel® Core™ i7 processor 16GB 512GB Windows 11 Pro

De ThinkPad E15 Gen 2-laptop optimaliseert de kracht van een Intel® Core™ i7 processor van de 11e generatie met DDR4-geheugen, zodat u de hele werkdag door topprestaties kunt leveren. De laptop voert vol vertrouwen alle taken uit die er op uw pad komen en handhaaft zelfs op intelligente wijze de optimale temperatuur wanneer u meerdere apps tegelijk gebruikt.