€ 0,-
Winkelwagen

Beter werken met de AZERTY toetsenborden van Voxicon en Acutek

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Met een toetsenbord van Voxicon of Acutek maakt u van uw bureau binnen een handomdraai al een gezondere werkplek. Ergonomisch op te stellen, en gemaakt van dun en lichtgewicht materiaal zijn deze toetsenborden zeer makkelijk te plaatsen of mee te nemen. Ideaal dus voor in een laptoptas of op uw vaste bureau.

Het gebruik van een goed toetsenbord maakt elke werkdag makkelijker en gezonder. Wanneer u veel achter uw laptop zit te werken komen de schouders, armen en polsen onder druk te staan. Lange tijd dezelfde houding aanhouden kan zorgen voor lichamelijke klachten zoals RSI, het carpaletunnelsyndroom (CTS) en rugklachten. Dit is makkelijk te voorkomen door gebruik te maken van een extern toetsenbord. Door de hoek van de polsen makkelijk te kunnen aanpassen, doordat u uw toetsenbord anders neer kunt zetten, voorkomt u langdurige klachten en zit u meer ontspannen te werken. En daardoor wordt een werkdag al snel productiever en minder gespannen. De toetsenborden van Acutek en Voxicon, nu ook verkrijgbaar in AZERTY opstelling, zijn hier speciaal voor ontworpen.

Lichtgewicht en makkelijk aan te sluiten

Bij de aanschaf van een toetsenbord moet u opletten op de ergonomische features van het apparaat. Kunt u het makkelijk instellen of verplaatsen? En wat zijn de aansluitingstechnieken? En bij een toetsenbord dat u standaard in uw laptoptas heeft zitten is het formaat en gewicht ook belangrijk. De kleine, compacte en lichtgewicht toetsenborden van Acutek en Voxicon zijn makkelijk mee te nemen gemakkelijk aan uw apparaat te koppelen met ingebouwde plug-and-play technologie en de juiste aansluitingen of draadloze mogelijkheden. En daardoor ideaal ongeacht waar u zit te werken.

En bij de aanschaf van een toetsenbord van Voxicon of Acutek bent u verzekerd van een product van hoge kwaliteit. Bij deze zakelijke merken staat gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit voorop, zodat u als professional uw werkzaamheden optimaal kunt uitvoeren. Wij helpen u graag bij het vinden van een oplossing die bij uw manier van werken past. Heeft u dus vragen? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of email.